Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a nakaradne drzave majko moja
luna.luna Vidiš ovu prvu sliku ??? E od toga hoću da te izbavim :)
Evo evoooo ma evo ljudiiiii pa dragi moji ovako nešto zele i guraju svim silama u Džalalabadu. Borit ću se svim silama da spasimo normalne nekadašnje Sarajlije da se izvuku i ne budu Džalalabadlije.
hahaha auuuuuu lunice sad si nahebala :)))))) , sad kad se javi onaj Pro kobajagi Zajebant :))) , pa kad počne da histeriše " bolje se ba ubij nego sa cionističkim ba govnetom i smećem " :))))
Izopacili vjeru totalno
Njihova država - njihovi zakoni Ako već postoji ta kao zabrana ne znam šta je tražila tamo
Jel netko rekao gang bang
Kod nas je to mnogo liberalnije... http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/17930/ljubitelji_srpskog_smokija_mirso_i_emir_najbrzi_u_jedenju_chvaraka.html
Bezobrazluku nikad kraja. Prvo hoce da voze, sad bi i na utakmice :-)
A fino im muskarci kazu da je bolje da zive kao domace zivotinje i kucni ljubimci. Da im kazu sta im je dozvoljeno , a sta nije, kako da se obuku i ponasaju, da ih udaju, prodaju, kaznjavaju ako su nevaljale. Ako su poslusne i ako se ne vide i ne cuju, sve je ok. Sve im je to pruzeno i njima nije dosta. Kao da je sejtan usao u njih.
U Saudiji bi I Papetu nalozili da pokrije glavu!Da ne privlaci kravlje poglede!