Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li se sheik samoubiti ?
Dno dna od režima. Princ naredi ubistvo a onda ce smrtnom kaznom smaknuti ove koji su izvrsili ubistvo
najispravniji oblik vladavine je monarhija
Treba početi od kraljevske porodice Saud koja je po šerijatskim propisima davno trebala biti skraćena za glavu.
pa to je njihov kralj uradijo
Saudijci. Umjesto jednog oni nađu 11 žrtvenih jaraca.
Isto tako bih ja smrtne kazne i za one koji su dozvolili da se u tako nesto uradi u njihovom krovnom uredu u drugoj zemlji. Licno me interesuje pravi motiv ovakog svirepog smaknuca a njegovi izvrsitelji mnogo manje
Imam pitanje za Bosnjake,tko vam je drazi,Arapi ili Srbi???S obzirom da Rvati,Srbi i Bosnjaci imaju isti genetski kod,tj slavonski narodi.Ajmo odgovor!!!!!
@The_Beg Cini mi se onako iskren odgovor.
Glupo pitanje... Kako ce mi biti drazi vlah koji me ubija vijekovima od arapa koji mi nista nikada nije ucinio i sa kojim dijelim istu vjeru?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ahahhahaahau koji majmuni kozojebni,oni narucili i sve financirali i kao fol traze smr. kaznu.Hoce da se rjese ubojice.Jasno!!
ovako se desava kad pricas I prenosis istinu, ko sto je ovaj jadan novinar uradio. zali Boze covjeka.
pa sta cete sad, ubiti kralja ....koja bagra
ŠTA JE OVIM SAUDIMA... RJEŠENJE ZA SVAKI PROBLEM: SMRT.
ja sam siguran da bi se svaki bosnjak zrtvovao za bakira kao sto se ovaj arap zrtvuje za seika....:)
@VekPobednika Kakav ba seik, o cemu ti brabonjas??
kakva ce kazna biti za 250 000 ubijenih huta???
@AbuDzihad74Klixevi ..nikakva....kad su ti isti arapi pod komandom dzaferovica odsjecali srbima glave i igrali fudbal francuzi i englezi su crtali karikature i smijali se....kakvu kaznu ocekujes za ubijanjesrba?...ne budi naivan...:)
@AbuDzihad74Klixevi ...jeste...vatikansko sotonsko sorosevska....sVs
koja farsa hahahaha čujem da su ga na kraju ukiselili. Islamisti su stvarno korov društva. A korov treba...
Procitaj ovo djikane krscanski...procitaj sta rade tvoji krscani https://croative.net/svi-mediji-sute-o-mracnoj-istini-u-norveskoj/
Islamisti?? Postoje sljedbenici tawhida koje je Allah nazvao muslimanima a za islamiste nikad čuo nisam pa definiši ko su oni?!