Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudijska Arabija=Izrael=Cionizam
cime je zasluzio orden i pocasti otvoreni mrzitelj islama i muslimana. kad cete blesani glupi cobani otvoriti oci, kakva braca arapi, govna obicna .
@OsmanCicvara kakva braca????? Arapi su zlo zla. Oni bi mater svoju prodali za novac. Degeni. Interesdzije odvratne smrdljive.
hebo vas on uusta dušmani i čifutski saveznici
Potpisali su ugovor za prodaju oruzja vrijednog 110 (slovima - STO DESET) milijardi dolara!!!
Sportska dvorana Gornji Vakuf: Turska investicija od dva miliona maraka
Nacionalizam i ideologije su alatke za upravljanje papanlukom. Vrh piramide se fino slaze, meze sa zlatnim cackalicama, a bogami i malo se k'o i neke love podjeli.
Degenerici punih dzepova a praznih glava na jednom mjestu. Oni se medjusobno najbolje razumiju. Fuuuuuuuuuj. Poserem vam se na niski IQ.
I pro- Trumpovi demonstranti iz parka iz Istocnog Sarajeva isto na aparatima.
Nisu trazili od Trumpove hanume da glavu pokrije? Nije ona Sebija ma kakvi. 😂😂
Kompletna Bosnjacka Elita na Aparatima.
Degenerici punih dzepova a praznih glava na jednom mjestu. Oni se medjusobno najbolje razumiju. Fuuuuuuuuuj. Poserem vam se na niski IQ.
zemlja koja naj vise izvozi teroeiste i suporuje a ameri ko fol bore se protiv isis a sa njima dilove sklapaju hahaha koja komedija jos malo jebace njima svima kina i rusija i iran majku majcinu nece ih niko moc sastaviti nikad vise
Slika 14: KAd ćeš više Trumpe skinut Mileta sa crne liste, poručio mi preko sekretara UN da si ODLAZEĆI ??
Taki ti ALaha Trumpa , jel istina da MElanijine cipele u BanjaLuci razgazuje premijer Željka, po uzoru na kraljevskog razgazivača cipela koje ima kolegica kraljica Elizabeta ??
licemjeri jedni. ta amerika kao instrument u rukama izraela razvali muslimane gdje god moze po svijetu a vi ih ugoscavate i trgujete s njima oruzjem kojim cete ubijati druge muslimane.
Saudijaska Arabija = Najveći izdajnici muslimana.
Ucini mi se od melanije da je zeljko