Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve cesce se povlace ambasadori. skoro kao moda. rusi arapi turci itd. jos malo pa ce se to ukinuti. koji ce ku... kad su to ovicni špijuni.
Snazno emocionalno, politicki redefinirano,,, identitet koji ne odgovara problemu Saudije
Ko njima ista vjeruje taj je najveca budala na svijetu.. u citavoj SA nema dva covjeka da valjaju
Ovaj mali princ će im doći glave sa svojom politikom.
Arapi su najveca gamad koja postoje uklj. Turke sve u svoj interes politiziraju islam u BIH ! NIKAD BRACA ARAPIMA I TURCIMA ! da su arapi i turci samo 1/4 toga BIH pomogli ko np austrija
Njemci na haparatima - od srece
@IskraBug da su ti arapi ili turci pomogli napraviti onu bolnicu koja stoji u bugojnu još poceta 80ih sad ruševina a ne djamiju u koju i neidete bolje bi ti bilo moj bugojanac . Pozdrav iz zenice!
Blago Njemackoj, da hoce i iz Sarajeva da se povuku i ambasada i njihovi drzavljani djuture😂
sa(ud)ijska arabija je zlo.
@gandalf.the.white sarajevska arabija?