Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abdullah b. Amr b. As, radijallahu anhu, kaže: “Čuo sam Allahovog Poslanika, sallallahu alejhi ve sellem, kako govori: ‘Znanje neće nestati tako što će ga Uzvišeni Allah iščupati iz prsa ljudi. Znanje će nestati smrću učenjaka sve dok na Zemlji ne bude nijednog alima, pa će ljudi za svoje vođe uzeti neznalice, tražit će od njih rješenja, a oni će svojim neznanjem odgovarati, pa će i njih i sebe u zabludu odvoditi!’” (Buhari i Muslim)
Moram priznati da su dobro izdrzali sva ova stoljeca. Arapi bi prodali Kabu da im ko dovoljno plati...
Čuvari Islama!?🤣 Malo fudbala, malo alkohola,...pa onda barovi,ženske. Ne mora se ići u Akabu ili Siriju i dr. Dolaze "zapadne vrijednosti". A šta je to u Gazi... vremenska napogod - mumken, muš arf ("možda, mi neznati")! U ostalom ko se "zamara i kvari ćeif" time!
Cionisti upravljaju saudijom i to odavno.Nema da narod bira demokratskim putem sebi vlast jer to zapad nebi dozvolio.Zapad duboko ima upletene prste u unutrasnje poslove kao i u egiptu i postavljaju svoje ljude.Pa oni ucenjake i ulemu zatvaraju samo sto iznose kritiku i istinu.Vidimo da se vecina hadisa ostvarije.Blizimo se lagano sudnjem danu.
selam alejk
Kako Klix radi za cioniste. Allah dz.s je zabranio alkohol a nije rijec o konzervazizmu. Pa szoko jedna znate li koliko je djece poginulo zbog alkohola. Evo pitam roditelja cije je dijete poginulo zbog alkohola da kaze da li podrzaje alkohol ikako??
Allahovi neprijatelji. Kabu su okupirali arapski cionisti. Hrabra ulema treba donijeti fetvo o bijkotu odlaska na Hadz.
alkohol je bio zabranjen za sirotinju nije sigurno za šeike i njihove ropkinje- ljubavnice gdje svaku noc orgijaju u luksuznim hotelima
Hoce li biti i crkva? 😁 Posto se zale na islamofobiju
a šta ćemo sad? u centru islama žive munafici najveći? jel se bliži dan?
Mordor
Jel vas stid Kur'ana i sunneta poslanika a.s ? samo pitam*
Po ovakvim je nazvana jedna sura u Kuranu, Munafiqun(Licemjeri). Oni će biti bačeni u najdublji pakao.
Kraj nam je pokucao na vrata..
E ummete kako da ocekujws bolje dane
I zadnja im bila ako Bog da