Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u dubaiju, u saudiji itd., nema veze za kurvaluke, samo obuku kuravu tako da je pokrivena od glave do pete i hoda po sobama i kontaju da su boga zafrknuli a nama price pricaju i neki gledaju u njih joj vidi to su braca muslimani, a brat musliman nece kod nas da dođe da pomogne nego ode kod brata srbina uloze milijarde i pokupi usput koju koku za harema.mamu li vam
Nek ti nisi boga zafrknuo kako kažeš. ti si jedna velika poštenjačina i veliki musliman. Pripremi pred Allahom odgovor za nanošenje ljage drugim muslimanima bez dokaza. A ako hoćeš pomoć od braće muslimana, traži od ovih naših malih brka u sakoletićima , turčina što nam otvaraju na svakom čošku organizacije i škole, a niko marke ne da. Eno erdogan slomi se ulagajući i pomažući bosnu.
oni najvise vole ga staviti u pravoslavnu pi cku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Rusija i Amerika trljaju ruke, naoružavaju arapsko-perzijske budale, dok se oni kolju između sebe.
Ja ne kontam ove Bosnje,sto vjeruju u ove smrdljive Arape i kao bracu Turke.Ja za vrijeme rata,a pomoc nam je trebala najvise tada.Nisam vidio turske konzerve ili jednog metka.Cak smo Feta sir Grcki jeli tih godina.Jedina konkretna pomoc,sjecaju se pojedini kad su dosle 1994’ Turska premijerka Tansu Ciler i Pakistana Benazir Buto i kao za djecu,donirale milion dollara.A za one ofanzive 5k 1995’ oruzije i municiju,donirali Iran i Pakistan.
Zelim 5 golova u mrezi lopovske i kriminalne Bih odnosno njene reprezentacije a nabijem na urac i R.srpsku
ma pračkom ću da ih skidam. bem mu raketu
čuj kupili vojne avione i GUSJENICE????? EJ NOVINAR
Koji se klinac i ovi Saudijci vise kurce sa svim tim silnim oruzjem i orudjem kad im je Bog dao da vec imaju i Meku i Medinu i umjesto da se dozovu tobe te proglase neku vrstu neutralnost, k'o Vatican npr, oni bistre svjetsku politiku samo iz jednog razloga jer imaju naftu i imaju puno para koje im ipak ne daju mirovati. Njihova neutralnost bi umnogome smirila uzavreli Bliski Istok jer niko normalan ne moze zamisliti da ce ikad biti rata u Saudiji, ali bitno je kurciti se sa S-400.
@b1ackfie1der Vise nego dobar, Valja ga pogledat' jos jednom...
ma ja osıguraj se na vrıjeme od Amerıke ı Izraela
Kupovala je i Kraljevina Jugoslavije meseršmite od Njemačke pa Tito opet pobjedi na kraju.
@BlackPantelija Jel ti to jos krivo sto je tile rokno čiča dražu i bacio ga u septicku jamu negdje?
@BlackPantelija Ti kao da si malo isfrustriranim teškim istorijskim nasljedjem koje se obrušilo na tvoja ramena. Zapjenio kao kerber, daleko od rodnog sela, potpuno izgubljen i nepripremljen za bitisanje u komplikovanoj svakodnevnici savremenog života.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
amerika i engleska bice zemlja proleterska
Bgm.. rambo prorok
Nisu počele podjele penzija danas. Nema dovoljno para! Svi izbjegli tu vijest objaviti uprkos jucerašnjoj najavi da danas počinje, jer sno društvo u kojem se socijalni mir čuva tim sirotim penzijama!
@pachuca Bravo!
Čim je od Rusa, odmah je halal. Da je od Amera, sad bi nam ovi fudbalski fanatici i šiša bar vjernici držali predavanje kako su se prodali čifutima bla bla bla... A rusi su nešto bolji od amera. Kjafir kjafir... samo u drugom pakovanju koji na drugačiji način vode vanjsku politiku i ratove.
zao mi je samo pojedinih koji su pali pod uticaj sejhova nekakvih i misionara iz saudije koje upucuju oni koji muslimanima ne zele dobro a nasi blečci kontaju da je to tako kako treba.saudijska arabija se izopacila davno i odavno je vazal izraela i amerike i samo rade na stetu a vi ih slijedite.pa bolan to da valja to bi pomoglo jadnoj palestini nego im egipat jos granicu na gazi zacementirao.
Sve ti znaš ko valja i ko koga pomaže. Da mi te provući kroz skener kur'ana i sunneta, mislim da bi se iznenadio kolko sam ne živiš islam i kolko si daleko od prosječnog vjernika, a kamo li da si neki vjernik. takvima najviše smeta i marama i brada i širenje islama i pozivanje Allahovoj vjeri i spasu. Neka nama tekmi, alkohola, guzova po čaršiji, i ponekad u begovu na namaz, a tebe kur'an i Alahov zakon ne zanima veliki muslimanu.
E ko je sa saudijcima tikve sadio......
Kupuju od rusa rakete a nekretnine od nas ...