Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri samo traze najmanju sitnicu da naprave u Saudiji isto sto su napravili u Iraku, Libiji, Siriji itd...izgleda da je Saudija na redu da je uniste i opljackaju.
Saudiska Arabija ja Americki igrac godinama i najveci licemeri u muslimanskom svjetu .
Bošnje, džaba drečite, Kašogi već pjeva u Rijadu. Ako Turska može držati u zatvoru , ni krivog, ni dužnog, američkog popa 2 godine - može i Saudija zavrnuti uši katarsko-turskom plaćeniku. I, ne navraćajte ni vi u Saudiju, tamo i zidovi imaju uši.
Ovi su gori od cifuta.
Nikad u istoriji Islama nije bilo kraljeva i slicnih titula.
pa ti bas onda pojma nemas,pa ko su bile Halife predvodnici muslimana vladari i tako dalje?
@Harambe bili su pravedni vladari koji nisu nosili titule kraljeva i birali su se prvenstveno na osnovu svoje bogobojaznosti a ne kao ovi pogani saudi koji se porodicno smjenjuju i jedni druge ubijaju, Islam je prvi demokratsko glasanje uveo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Kraljevstvo se oglasilo nakon što je razmjena na berzi Tadawul u Rijadu pala za sedam da posto u jednom trenu prvi dan trgovine (nedjelja), a 182 dionice od 186 zabilježilo je gubitak do podneva. Neki su se uspjeli malo osporavati s padom od četiri posto" - molim za prevod
Ova drzava mi je gadnija id Cetnika. Kakva bagra.
Samo prošle godine Saudija je od Canade i USA kupila oružje u vrijednosti - 190 milijardi dolara ... Trump je već naveo ovu činjenicu kao najvažniju glede mjera povodom ubista Khashoggija. Porodica Khashoggi je turskog porijekla, veoma utjecajna u Saudiji i svijetu biznisa. Najpozanatiji je svako Adnan Khashoggi - osamdesitih , najbogatiji čovjek na svijetu, trgovac oružjem i ko zna sve čim. Javno se hvalio svojim vezama sa CIA-a što je i objavio u nekoliko knjiga.
govna saudijska
Kao što Komšić kaže da se Srbija i Hrvatska netrebaju miješat u unutarnje stvari BiH tako i se ostali netrebaju miješat u njihove stvari,Saudi su vrijedan narod i znaju kako uzet lovu koja im sama dolazi
Šta nije jasno,nemojte mi Željka dirat
Saudijska Arabija na zalost ima srecu sto se naguzuju amerima i dusu su dzavolu dali za vlast nesposobni i prodani vladari ce pasti kad tad....
Pa se ti bavi kriminalom u njihovoj državi, ne isplati se jel da?
arapčine pokvarene
moj Jozo neznaju arapcine sta je partija balota u runovicima kod imockog