Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nama će SDA dati isto. Sve za narod! Narod zna, u jedinstvu je snaga. Živjele akcize i poskupljenja. Živjela SDA. Jaka SDA još jača BiH!! SDA do groba!!
Radoncic ima pare, a jos vise SDP ...
nama su za ovu prigodu suzili gajtan
sinoć sam sanjao da trebamo spojiti Energoinvest, Hudrogradnju i Unis i tako napraviti veliki konglomerat po uzoru na General Electric.
sta i da ih spojis?...te firme su stvarali i vodili srbi...danas vise nema srba da upravljaju tim firmama...jel ti stvarno mislis da bosnjaci mogu stvoriti takve firme???
@TrojkeSaDrine vala ne mogu ni oni iz Sokolca i Miljevine definitivno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Isto kao što i Bakir radi. I on će novac od akciza dati za plate zaposlenima u javnom sektoru.
Samo SDA,vazda bolja od SBB i SDP......
"Čuvaj se vehabija i kad darove donose". Ono bi u originalu za Danajce, ali ista posla - trojanski konj je trojanski konj
Drzava misli na njih.Pametno
Mogu li i ja dobiti oho
Vidis kako moze
Bakire vidjaj sto je ljudeskara a ti nama ni marke..
Vidi mu žuljeva na dlanu, jeste se čovjek namučio u životu.
Nasa vlast ti moze samo uzeti a nista dati.
Kralj Salman je naredio da se mjesečno isplaćuje 1.000 rijala svim državnim uposlenicima kako bi se namirilo povećanje troškova zbog uvođena poreza na dodanu vrijednost. Kupuje se lojalnost vojske i policije
Naoružaj Palestince.
zalosno
hocel nama dati iko ista da prebrodimo sve ovo
Onaj osjecaj kada skontas da pojedini poglavari ne mogu srozati Islam,pojavi se jos gora budala. Onaj osjecaj kada evropski musliman-bosnjak se grozi na politiku vođenja vjere u kolijevci islama... Da li je ovo sejtansko maslo,zidovsko? Koje li je? Ja fakat kao koliko-toliko vjernik ne znam o cemu se vise radi!
I kod nas se u 2018. izbornoj godini očekuje 10 deka kafe i i bony sok razmućaj za glas, jer narod znO!