Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada vidim kakva se sve besmislice događaju u ostatku svijeta, počinjem cijeniti činjenicu da sam rođen i u ovoj BiH. Zaostali ljudi, fali im obrazovanja, manje čitanja bajki i sanjarenja. Imaju naftu pa misle da im niko ne može ništa. Tolio su "uzdignuti" da se iživljavaju i na svojim ženama.
Samo što komunjare namjerno miješaju arape i muslimane....
@402 Pa muslimani Arapi najviše propagiraju šerijat i njegovo učenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bravo, ali teško ćete izaći na kraj sa poganim Arapima, vjerovatno će ih pohapsit.
jedno je saudijska smrdljiva vlast a drugo su arapi kao narod.Siguran sam da vecina muslimana ne podrzava ovakav zakon o zabrani voznje automobila zenama ali mnogi nikako da to shvate.
Da ne podržavaju zakon onda bi sigurno na neki način to pokazali negodovanjem ili protestima, ali to nije slučaj, žene su prepuštene same sebi.
Isto treba uvesti i u BiH , tj u 24%tnom dijelu . Dosta su bule vozale
Ko hebe iskomplexirane majmune.bog vam je dao isto sto i nama zato ponosno i slobodno zivite svoj zivot....
koliko komentara zbog budalaština na drugom kraju svijeta,a niko da prohaberi koju pametnu za ono sto vlasi rade u višegradu
fuj gamadi jadna primitivna arapska!!!
sve su to ista govna uključujući i tebe koji ih simpatiziraš.
da, i?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Muškarci su stoka
Znaci , zene su...............?)
Govori u svoje ime,.....Alko-Pjesniče !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam zašto ovi Bosanci suosjećaju sa Saudijkama kada bi većini Bosanki uveli ovaj zakon i revnosno insistirali na njegovoj primjeni :)
Nemoguce!!! Bosanke ih vec stoljecima vozaju!
we got a badass over here
Muškarcima treba zabraniti auto, zavrtuljati nikabom ,posjest ih u kuću i da samo služe za rasplod a to sve pravdati činjenicom da u posljednja dva miliona godina od kada postoje služe samo za rat, politiku, krađe, silovanja i diskriminacije spola zbog kojeg postoje. Evo ja se javljam kao volonter ako me neka dama želi primiti u kuću
http://www.youtube.com/watch?v=wPt6k4GMJ3Q ...I kroz casrsiju xD
one su saudijke koliko i vulin Kosovar
Iskrena podrška Saudijkama, od Bosanke sa vozačkom dozvolom!
Pjesaci se pridruzuju podrsci!
Ja da sam na njihovom mjestu postovao bih zakon o zabrani vozenja auta,pa lijepo sebi kupim motor i lagano pored policije :D hehe :P
meni kad se desi neki kvar na autu,dam zeni da vozi i poslije ga fol popravljam sto je ona pokvarila,jer da nije tako brojala bi gdje pare idu.Treba znati iskoristiti situaciju u kojoj se nalazis.Samo sto pored kvara koje se desio dodje i neka ogrepotina i slicno :D hehehehehe
cuj nije moguce provjeriti kad su snimci nastali, a ovaj na klipu fino kaze srijeda, 23. oktobar 2013.
I pitaju oni Hadziefendiju Hafizibrahimbegovica Cucu: "O premudri medju mudrima, sta nam je raditi, stajati kao ona u Prijedoru ili sta drugo?" A, Hadziefendija Hafizibrahimovic Cuco, u daljem tekstu HHC, ih gleda ispod oka, gladi sijedu bradu, pa spokojno dade odgovor neukom puku: "Kada ste gladni, obavezno jedite, ako ste zedni, popijte vodu, ali ne naglo, vec u sedam gutljaja, ali biber u sladoled ne stavljajte, ne valja, a ni Bogu nije drago. I navecer poslije vecere, mrvice od kruha skupite i bacite kroz prozor, jer ako ih ostavite kuci, dzini se sakupljaju i cine haram vama i vasoj porodici. A, zenama volan u ruke ne dajte, dolaze im svakakve misli u glavu. Hoce samo da se seksaju i u troje, ako treba!" Noga sad, moram da minderisem. Haj' setnja!
yellow house band LOL