Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki covjek ima pravo na svoja uvjerenja religija se odrzava silom da nema sile niko ne bi vjerovao u gluposti da je covjek nastao od zemlje
kad dodje melek smrti svi cemo mi svatiti
Ti vjeruj da si nastao od majmuna, majmune.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
2000 udaraca je zapravo smrtna kazna. Prebit ce ga na mrtvo ime. Bilo bi humanije da mu u trenu odsijeku glavu, a ne da umire u mukama. Jadni covjek:(
Eto, saudijci rade se suprotno ucenjem iz kur'ana, gdje se lijepo kaze u vjeri nema prisile.
Ima on pravo biti ateista, al nema pravo, po zakonu države, promovirati ateizam i vrijeđati vjeru.
I bas divna zemlja sa divnim zakonima. /kao serijat cuda a pederluka vise nego idje na svijet. Princevi se medjusobno trpaju, porodicnih incesta na svakom cosku, takodje drogiranje samo za princeve. Ma bitno je da za sitnu boraniju to nije dozvoljeno i da su zene umotane u cebad. A to sto zenu kad neko siluje ona bude optuzena za prevaru i kamenovana do smrt. E s..rem vam se na te idiotluke!
Ako Bog postoji isto tako stoji cinjenica tj. podatak da se on nikom nije javio vise od 2000 godina. Cast izuzecima kao sto su razni sizofrenicari i sl. Sto ce reci i ako postoji vjerovatno je davno otisao na neko drugo mjesto i za zemlju i za ljude rekao: " ma ko j.be budale"
Prije ovoga je sigurno dobio upozorenje, a kako pise da je odbio da se pokaje da se pokajao mozda bi bio pusten.
A jbt u kom vijeku ovi zive?!
pa ti tvitaj
A kod nas za ubistvo kazna nije 20% zestoka kao ta...
jel ovo bilo na el-idzi
Islam, religija mira i ljubavi.....ali kad bi se zaj.. li.
dobro je prosao jer je ovo za smrtne kazne..ima pravo izbora ali ne da vrjedja
Ovo je dobar zakon i treba ga uvesti u sve civilizirane zemlje, to jest muslimanske. Bogobojaznost če spasiti dunjaluk a kafirluk, murtedluk i arsuzluk će ga besumnje dovesti do ivice kad če udariti veliko zlo međuljude. Čuvajte se nevjerstva!
aj mi prevedi ove izraze....dunjaluk farma dunja?
@Kwaka svi se trebaju cuvati neljudi kao sti si ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjaci pozdravljaju odluku šerijatske policije
Bakire nema ti druge, nego uvodi i ti !