Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@posmatrac ma sve bi to bilo ok, da on ne vrlja po (skoro) iskljucivo vehabijskim sajtovima, istovremeno se predisponirajuci za povratak vehabizmu, a ne istinskom, nepatvorenom, poslanikovom a.s. islamu.
@denzel naucice to ampak...redovan je na islamislim sajtovima. Ambiciozan je...koliko zna o islamu, mozemo usloro ocekivati i njegov povratak islamu,
@denzel ampace, to sto koristis moj nick, to govori vise o tebi i o tvom kompleksu manje vrijednosti. prvo, ahmedinedzad to za siriju nikada nije izjavio, drugo - bio bi red da konacno naucis razlikovati siite imamije/dzaferije (priznati mezheb) kojima pripada ahmedinedzad, kao i ogromna vecina iranaca, od otpadnicke sekte rafidija, kojoj ne pripada niko iz iranske vlasti i skoro niko od iranskih naroda. (btw, niti je halid tulic ulema, niti su njegovi \"uratci\" relevantna literatura)
Scenario do 2018... Palestinci dobili prvu nuklearku od Iranske vlade i 24 sata nakon tog istorijskog dogadjaja, cionisticko-okupatorskoj vladi je ponudjen ultimatum da u roku od mjesec dana napuste okupiranu teritoriju Palestine svi oni koji se ne osjecaju palestincima... Tacno 28 min po objavljenom ultimatumu, cionisti (onako kako samo njima prilici izpaljuju raketu sa bojevom glavom, a nekoliko minuta poslije ujedinjeni vojni stab Palestinske samouprave uzvraca sa svojim nuklearnim arsenalom. U napadu na cioniste se ukljucuje i Iranska vlada i tako poce 3 s.r. Sta mislite kolike su sanse da se ovako nesto desi? Cionistima stvarno treba neko ravnopravan u blizini, bar po pitanju nuklearnog arsenala. Dosta su sijali fesad (nered) po zemlji.
Palestina Palestincima a Sirija Siitima, lijepo je rekao Ahmadinedzad !
i ne zavadjaj vise Dva Oka U Glavi !
Jesi li ti onaj pasa sa IB-a što je puk\'o zbog šiita? Vidi šmekera i cviki, hjoj samo dominiraj ;)
je_bo ti bo_g ma_ter pokvarenu, dosta te vise ust_aski idiote, pokupio si par fraza o sijama i prosipas ih ovdje vec par mjeseci.
i ja se slazem da palestina pripada palestincima
Shalom Israel!
ma vidi ti Sije Rafidije sto se brinu o Sunitima ! Sunite ne sme niko da bije ( osim Sije Rafidije! ) ...
Bravo Nedzo kralju moj!!! Hoćemo i mi Bošnjaci ovdje da čujemo takvu poruku od tebe da četnici nemaju mjesta u nasoj dragoj jednoj i jedinoj nam RBiH!!! Nemoj se ustručavati to reći jer ovdje je preko 55 % Bošnjaka-muslimana,ovo je naša zemlja prije svega,zato bujrum pomozite nam u svakom pogledu!
PALESTINA PRIPADA PALESTINCIMA!!!!!!!!!!!