Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je to sto ovakvi zlocini netkome daju krila za sljedeci mandat! Jedino politicari iskoristavaju terorizam,....oni ga kuhaju stalno odrzavaju na vatri a nevini ga kusaju...Nicholas Sarkozy je porucio Francuzima da ostanu ujedinjeni no upravo je on taj koji dijeli Francusku!
odavno je slomljena .. izmedju francuza i francuza-arapa je mrznja veca nego u bosni.. na zalost ovo se desilo [ a nije se uopste trebalo da desi da je policja radila posao i toga idiota pokupila kada je pobjegao iz pakistana] u najgore vrjeme, izbore ce dobiti stranke sa najvecomantislmskim retorikom
Ne brini sad će se Shengen pomjeriti do BiH i Europa će ostati sigurna za sva vremena. Europejci koji ostanu sa druge strane Shengena će prije ili kasnije preći granicu.
Sada si u pravu.Sam je rekao da u Francuskoj ima mjesta za m.uslimane.Nadamo se da ce poslije ovoga za sveuvesti mjere da se ne smiju pribliziti Evropi.Gdje i jedan hoda na nogama,svijet ce biti u strahu od terorizma
Svojim izjavama i svojim djelovanjem u predizbornoj kampanji danas, Sarkozi je licno izazvao taj terorizam.