Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje vam je mjesto
Joj što mi se ovi francuzi gade
Ne rise.
Bolje je i tebi da šutiš hobbite jedan ma.lo.um.ni isl.amofo.bi.čni, eno otkrili su te konačno kako ti je gadaffi 2007. finansirao izbore...toneš ko\' titanik...samo lagano...Francuska će za 25god. biti Islamska republika, inša.llah, ko ne vjeruje evo i sama crkva to propagira i \"upozorava\" krstaše na isto: http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD!
Ovaj sigurno ima vise oraha u dzepu i korupcije od DSK-a.....zivi pa vidjeli !
Ne tako davno Sam bio ,,preko bare,, sigurno je bilo ,,PEDRO MORA DA VISI,, jer kada imate ,,elektronsku kljuc karticu kod sebe,, nitko ne smije ni da pridje sobi,a ne da sprema ili vrslja po sobi,,. jer,sto ce vam onda elektronske kartice,kada svaka Susa moze da vas omete u trenutcima intime,muske ili zenske ili desanke sakic.Sve se snima kamerama,postoje I kartice ,,do not distarb,, tj, ,,ne smetaj,, Ali ta ,,gospodja,, je bila toliko zanosna I neodoljva da je ,,Morao da padne a nju,,ZATO SE CUVAJTE,OKRENITE DUPENCE ZIDU DA VAM NE DONESU SIDU,, Gospodin Sankozi,je pokazao sta je znao,neka ustuoi mjesto mladjem,prposnijejem MUZJAKU . . I neka sada drugi vlada,a PEDRO KAO PEDRO -MORA DA VISI,, visi ,visi visuljak,boga moli piculjak da joj dodje visulak
Ovo je novi/stari šef države
Suti Kanu šuti. Vidiš da je ovaj ljut!!
Joj sta cu sad, onaj moj mi ne smije priči na 200m .. A ja ga pozelila :)