Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanac,slazem se s tobom,koji su nam belaj ovdje napravili i jedni i drugi,i dalje nastavljaju ti isti krojit nasu buducnost al \"u njihovom interesu\"....
Idu mi na kurac i jedni i drugi!Koga boli kurac za njihove jebene probleme!Kao da i ovako nismo u govnima.
Cini mi se da Evropa opet zeli da bude posrednik hladnog rata izmedju Rusije i SAD-a. Svima je jasno da ni Rusija ni Amerika vise nisu ono sto su nekad bile sto znaci da od hladnog rata nema nista - pogotovo ne u onom obliku. Sarkozy pokusava pod okriljem EU da vrati Francusku iz zaboravljenih zemalja NATO-a - tesko jako tesko.