Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hitler na stiklama.
Oj, Sarkozi otvaraj nam vrata, eto idu Bosnje iz Dzemata, Suljo,Mujo,Rasema i Fata, svako vodi po jednoga brata. Poturci smo,al\' Siptari nismo, za potvrdu donosimo pismo, od nasega vel\'kog efendije, ima turban ali Turcin nije, voli Turke,voli vahabije, on je vodja nase Poturkije. i
srbe na vrbe, a moze i na k...c.
sto ga neka srpska dezurna budala dijeli minuse uz pomoc CCleaner-a.
Hahahaaa, pa što ima veze? I dodik najavljuje povlačenje!
Ovo je Dodikova demagogija-pred izbore. :)
wow koji pro-Sarko na portalu veceras... da se covjek dobro zapita... koja svijet u nasim glavama... zalosno...
\'ta ce kepec... vidi da gubi... kreten arogantni, uostalom kao i svi francuzi... la sale race....
Boje se istine ovi kolonijalni-imperijalisti i notorični okupatori i zulumćari: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6-3X5hIFXYU#t=163s \"In just 39 years, FRANCE WILL BE AN ISLAMIC REPUBLIC!\" OVO JE FILM KATOLIČKE CRKVE, NE MORAM DALJE OBJAŠNJAVATI! NEKA PROČITA KOMENTAR KLIPA KO NE VJERUJE! ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD!!!
Sarkozy tisina da ti Frau Merkel nebi iscupala oba uha...Stvarno je francuska na koljenima...
pigmejac! Pa ko si znas li mamaru ti tvoju madjarsku! Sto ko rasisticka. Sreca pa je fr puna stranaca, tako da ces biti predsjednik, malo trasu. Otresce te i ona tvoja funjara ko otirac.
Jel vam sad dovoljno providno????
e sad znamo pravi razlog \"teroristickog\" napada \"- predizborna kampanja bushovog podanika. Providno skroz
rise carkozy, i sam znas da je francuska crkavala dok nije njemacka poduprla eu, i napravila sengen, onda se slobodna trgovina razvila kretanje robe kapitala i usluga kao i ljudi. Ja ne znam da je francuska zrtvovala najacu valutu u svijetu zarad euro-a ili pak carkozy bjese to mocni dojcland. Dakle zahvalite se njemcima sto niste u ovom kriznom vremenu crkavali kao grcka i jos neke europske zemlj eod dugova. Al to su njemci svjesno ucinili onda ti carkozy ne smijes zucnuti i moras se povinovati kako njemacka kaze inace nema nista od njemackog kesa. Njemci su eu stvorili da dominiraju europom nemilitarnim sredstvima tj ekonomijom dojcland rules sto njemci kazu svi moraju da rade inace nema kesa njemacka je jedina zemlja bez vanjskog duga
A sto je najgore i njegovi su emigrirali iz Madjarske..,koji licemjer!