Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci vracaju se u Bosnu i Hercegovinu, masala PRD4EVER-PipoNEVER
STO TI JE COVJEK! Banuli ranom zorom vojnici u moje selo ,svi sa znackama tri ljiljana na rukavima.Nisu Bog zna kako naoruzani,ali svako je imao oruzje.Stasiti momci,nema sta,jedino od njih je odskakao jedan zgoljavi cigancic kudrave kose kome je beretka na usi padala.Pocese da kupe iz moje magaze,skidaju odjecu moga oca sa civiluka,prazne majcine sanduke. Nadjose moju \'skaj\' vindjaku i pruzaju je ciganu-\'\'de uzmi iskini tu prnju sa sebe\'\',a moj cigo veli:\"Ne fala,ne znam hoce li mi i ova trebati\" Ja gledam iz zbuna,zao mi ga i divim mu se.
Svi ima da se ovamo dosele. Jadni mi.
u pravu si.... sve te cigani srbe i hrvate napolje iz bosne.
SVE TE CIGANE TREBA PROTJERATI!!!! BRAVO SARKOZY!! KAMO SRECE DA IH I MI PROTJERAMO...
@realista i tvoja je mama tako mijenjala mijesto padanja al se uvijek novi ciga naso pa je efikasno digo pa je onda tebe okotila
ti imas ono sto se nalazi na tvom tekucem racunu, katastru i sl. a iste stvari ces lako kupiti bilo gdje na svijetu ako imas soldi. drzava je apstraktan pojam o kojem jos samo uglavnom bosnjaci palamudre.
Lijepo je rekao Andrić u Travničkoj. Jedni se okreću Moskvi, jedni Rimu jedni opet Stambolu četvrti Jerusalemu. A svi izgubljeni.
Cigani su sretan narod zato sto nemaju drzavu koju treba cuvati,a gdje goc pednu tu im je i dom i drzava.Pokrecu se brzo i efikasno mijenjaju svoje mjesto padanja,a time i drzavu.Sta cemo mi u BiH sto imamo drzavu koju niko od nas nece niti zeli,a padamo na koljena svakom ko nem dodje u posjetu moleci ga da nam udijeli sadaku.Mi smo ponizni bezkicmenjaci koji krijemo da smo prosjaci pa se oblacimo kao klovnovi ili svrake koje se kite tudjim perjem-velikom Saudijom,Velikom Turskom, Velikom Amerikom . Mi smo neposteni \'\'dzipsi\'\' koji se busaju u svoja prsa obucena u Armani kosulju ispod koje se kriju napete zile Istocnjackog porocnog roba.
kakvo je doslo vrijeme da i cifuti pocinju istjerivati...vidi mu stakorske face
sorry al ja ne govorim bosnjacki :-)
Koja Turska puna IMF kredita. Samo IRI komšo. A od vaših? :)
\'Allah\' se piše velikim početnim slovom, al dobro bolje ići na veliki odmor nego bit na času.
de alaha ti stavi svoje ime MUHAMEDE !!!
čifuti su vazda smatrali da su iznad ostalih, sticajem okolnosti i Hićinom politikom su svrstani u grupu sa cigama i ostalim obojenim ugroženim. Inače čifuti su naveći rasisti i mrzitelji ljudskoga roda.