Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuska je pocinila vise genocida u svojoj istoriji...
Glupan !
koja ljudska prava seljcicu jedan?
Francuska je najvece zlo Evrope!!!!
francuzi su jedan ugledan i postovan narod.imaju svoj stav i zato ih svijet i postuje. oni gdje su god dosli u nečiju zemlju isli su da pomognu tom narodu i da ih nauče kako će sami si zarađivati za zivot. a to sto neki nisu htjeli jer vise vole da zive primitivno to je druga stvar. a sto se tiče turske, mora prihvatiti realnost. turci su doskoro bili niko i nista sad su se malo uzdigli. turcima niko nije kriv sto nigdje pa ni u komsiluku nemaju saveznika da ih podrzava. takvu blesavu politiku vode da ni sjeverna koreja nije takva. turci se sami izoliraju od svijeta.ako im je krivo nek povuku svoje turke iz francuske pa nek finim ljudima daju mjesto za raditi. a ne zapad im nevalja i svi turci tamo rade. istok im nevalja a vuku naftu odtamo. pa imal iko da im valja. oni su samo dobar poligon za rat i nista drugo.
Francuska je custo G***o. Cuj oni postuju druge.
Baš bi bilo super da zakuvaju Francuzi i Turci... Na čiju bi se stranu muslimani priklonili....
Francuska je pocinila genocide nad Alzircima, Palestincima (jer podrzava cioniste od pocetka), u Kambodzi, Ruandi, Obali Slonovace, cijeloj Africi , Aziji , Iraku, Libiji, Siriji , Iraku, Afganistanu, Juznoj, Srednjoj i Sjevernoj Americi, Indoneziji, Polineziji i Bosnjacima, Hrvaima, Albancima podrzavajuci vec 150 godina IZMISLJENU naciju BARBARA i TERORIZMA \"SRBIJU\".!