Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko ga j.e.b.e nek sve puca
ja sam davno puko, al niko me ne j-e-b-e, ustvari svi me j-e-b-u
http://www.youtube.com/watch?v=nt9cMJAAwPA \"Kakav uzas! Ali sta\'cete, kad nisu bili dovoljno pametni da se dogovore, da dodju kod nas u Cajnice na mirovnu inicijativu doktora Djemidjicha, da fino popiju po lozu, na demokratski nacin to rijese...eto im sad, nek se mlate...! A zato cemo mi lijepo da sklonimo ove ljestve, da ne bi kak\'a budala dosla ovamo, i naravno...idemo na pivuuuu.\" ahahahahahahahaha
jao vam se turci ako europa explodira. Imaće ljudi svoga posla te se neće moći obazirati na heljp bazzznija dženosajd povike iz ove tamnice naroda...
Evo upravo trazim taj video na jutubu... \"Ko im je kriv, kad se nisu znali dogovoriti, da dodju kod nas u Cajnice, da popijemo po lozu...\" Ima necega u onome, i to golemog !!!
Neka uvedu KM i nek traze vize da udju u BiH da se spase fukaraste buducnosti. Dobro su snimili Nadrealisti: gledacemo ih sa zidova dok se budu marisali.
Ako Bog da!
ma boli me ona stvar
Sarkoza bi da se igra rata komu je kriv kad je ulagao lovu u promasene investicije!
Dobar dan želim dragim komentatorima, poslovično nabrijanim ekonomskim stručnjacima, geopolitičkim ekspertima, specijalistima za antiterorizam, unutrašnju i vanjsku politiku, talačke krize i druge situacije. Jesu li vas to opet pustili na weekend bez lijekova ?
J.e.b.e.m ti majku Sarkozi i tebi i evropi
vrijeme je da se vi raspadnete,nema sta trazit..........
Ko ih yebe.
libo nas racku .
Pa euro je vec puko........a uskoro i EU-a.........
sta vam je ljudi, ako evropa krene da se lomi eto rusa nas da slome, ode rs baj baj