Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li? Štitite imovinu kao i u Afganistanu, Iraku, Koreji, Vijetnamu...Nekako ništa ne završite, samo začačkate mečku, svrgnete diktatore sa vlasti i onda zavlada anarhija ili otcjepljenje u državama kojima \"pomažete\"----Pustite još veće barabe da zavladaju u zemljama svrgnutih i \"mrskih\" diktatora!!!
Dobro poznati scenarij, prvo sankcije, zatim strah od bioloskog i hemijskog oruzja, pa ide invazija najprije da se svrgne rezim i pronadje nepostojece oruzje, nakon sto nista ne bude pronadjeno narodu se kaza donijeli smo vam demokratiju imate pravo na sve ali ne mozete postici nista..........dajte ameri bar malo maste dosadio nam je taj scenarij u zadnje dvije decenije
-Cuj ove teze Obamine ,politike uvodimo sankcije arapima a sebi voze naftu.
a uzimamo naftu
Gadafi se ponudio za vrijeme rata u BiH, da bude posrednik u pregovorima izmedju 3 zaracene strane. Milosevic je pristao brzo, a onda su svi pomislili da su haveri. Pristao je i Alija, ali su ga odgovorile od toga saradnici. BiH i bivsa Juga su zemlje gdje je Gadafi proveo najbolje godine zivota. Veliki broj libijskih doktora je studirao u Sarajevu. BiH bi mogla dobro zivjeti samo od izvoza u Libiju i sjevernu afriku i prerade Libijske nafte.
Hoce da naprave isti scenarij kao u Iraku, ukoliko Gadafi \"opsatne\" uvest će im sankcije, pa nakon što narod dobro izmrcvare, e onda će ih napasti. Do tada će naći neki \"dobar\" razlog kao i u slučaju Iraka, briga njih za narod!!!
ako amerika kaze da se nesto dogadja na kosovu mi vjerujemo,ako kaze za libiju isto mi ne vjerujemo
Ma boli njih za libijskI narod ... Njima je bitno samo da iskoriste ovu gužvu i obore Iran.. Nadam se da neće uspjeti u tome. P.S. Gadafi je, koliko znam, bio Miloševićev haver za vrijeme agresije na BiH.
I ovo se zove \"DEMOKRATIJA\"..... KAKO SMO MI GLUPI, DA IMAMO JOS JUGOSLAVIJU NIKO NAM NE BI MOGAO NISTA.
Pa kad ce te nas zasititi tim \"sankcijama\" ??!!!!
sankcijama pokušavamo postaviti režim preko kojeg ćemo najbolje iskoristiti libijski narod i zemlju. ponašamo se kao adolf hitler i toga se ne stidimo!
opet glume svjetske policajce cccccccccccc
NE treba zaboraviti na veliko prijateljstvo Gadafija i Putina i Berlusconije koji je doduse u svjetskim razmjerama manje bitan
dokle ovako majku mu!? al treba priznati,dobro su rasporedjeni ti amerikanci i zidovi
S O T O N O !
Opljackase boga oca