Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Natanjahu je, takođe, kritikovao Rusiju da naoružava Damask i ponovio zahtjev Izraela za međunarodnom vojnom intervencijom da se Assad sruši, poput one u Libiji prošle godine.\" Bibi moze biti bez brige. Saudi, katarski o.c.e.u.b.i.c.a Al Thani i Erdoganovi cionisti su tu da ispunjavaju Bibijeve zelje.
i jos da dodam, volim siitsko - sunitsku kitu, jer sam prestar za katolicko-vatikansku koja ne konzumira nista starije od 7 giodina.
Ovaj saudijski placenik ipak istinu zbori. Naravno da je sloboda Sirije, sloboda Palestine, jer ako Sirija padne pred cionistickim agresorom, s otporom ce biti zavrseno. Srecom, planovi im ne idu bas kako bi zeljeli, pa u ovcaju cionisti i njihove saudijsko-turske sluge (tradicionalno dva najodanija americko-cionisticka saveznika) potezu sve gore i gore poteze.
nije narod kriv,kriva je vlast,narod je uredu,kriva je diktatura koja narodu ne dozvoljava ni da zucne u skoro svim arapskim zemljama,tako da nemoj lupat gluposti
Sloboda je u drugoj ligi
ni jedne !
maa trebali su vas zidovi sviju pobiti već davno da vam se trag nezna. đubrad arapska i prodane duse
Sirija VELIKIM SLOVOM!
Palestina VELIKIM SLOVOM!
Tako se govori ! SLOBODA SIRIJI ! DZEHENNEM SIJAMA RAFIDIJAMA, SUNITSKIM ZLOTVORIMA !