Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da pitam jel ovaj potpada pod "razumom obdarene"?
Šta mu imaš sudit, metak u čelo i dat ribama da pojedu, barem neka korist od njega
metak je previše... ima boljih i jeftinih načina
Neka da cujemo sta je u tom mentalnom sklopu riknulo.
Odmah po kratkom postupku vjesanje na Ajfelov toranj.Hladno je pa neka visi jedno 10 - ak dana pa da se eventualni buduci dobro ogledaju sta ih ceka a ne ugodna celija sa tv i internetom
Haridžijska narkomanska stoka!
Cini se da su tek u usponu, a on samo jedna ponosna zrtva toga...
Jesu gadni boze me sacuvaj...
Na danasnji dan najveci teroristicki cin se desio u povjesti balkana od strane djikana..
Na danasnji dan se desilo po meni nesto sto ljudski um ne moze da shvati. Ubijati sopstveni narod zarad medjunarodne intervencije. Ovo je gore nego kada ste se poturcili. Sta kaze Halilovic - ma resice to Talijan.
@DjikanDodoHrokk ma nemoj mamu ti Ebem, valjda je veći zločin ubiti (za koje se znaju imena) preko 30.000 djece u logorima za djecu! Sto ste vi ustase radili mamu vam Ebem ustasku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Niko nije terorista dok se ne dokaže da je musliman i dok ne uzvikne "Allahu-egber".
@RockyMarciano Dokazano da nisu Srbi. Sta je ono rekao kanadski general David Fraizer? Pa general Misel Gotje, major Rasel, Jasui Akasi itd...sve do vasih koji su svedocili.
@MilankovicPupinTesla: A 90 drugih izjavilo da jesu. I šta sad? Pa nismo mi Srbi da ubijamo naše ljude zarad političkih ciljeva (srpska djeca ubijena na Kosovu - režimska ubistva da se krivica svali na Albance).
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...ima podocnjake, kao da je zivio na maglovitom ... :)))
konjak
Teroristicni ? Jeste li vi ozbiljni, sta je ovo slovenski portal