Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel bacao nejač lavovima?
lol, koriste se zakonima koje je pisao Gadafi ali kada njima i kako njima to odgovara a lafo su ga svrgnuli jer im je dosta bilo njegove vladavine i njegovih zakona. FUJ, kakvi licemjeri !
Aha, Imao u ruci cek koji je htio ispuniti na 2 milijarde ... kakve gluposti. Jedina svrha ove vijesti jeste imputiranje informacije da on privatno raspolaze tolikim novcima ... Nadam se da ce imati priliku da se obrati javnosti, da da barem jedan veliki interview nekom pouzdanom zapadnom ljevicarskom mediju, prije nego sto ga smaknu.
Naravno, \"da će Saif al-Islam biti izveden pred sud u Libiji za ozbiljne zločine za koje je predviđena smrtna kazna.\" i to ce se sve desiti u najkracem mogucem periodu.
Zapadnjacki teroristi ce ga likvidirati, jer ce sigurno propjevati o svim dugovanjima koja su teroristiccki rezimi sa Zapada imali prema Libiji.
Evropa jeste krscanska samo sto Bosna ne pripada Evropi, ne pripada ni Aziji . Bosna je zaseban kontinent a ujedno i drzava.
Bolje ti je da se stidis jer si glupaca, a Gadafijeve ostavi Libijcima koji ce izravnati dugove, koliko-toliko.
Pa da je nudio bio bi slobodan. Da je imao toliko novca bio bi u Zimbabveu or somewhere. Odakle mu novac kada je imao toliko neorganiziran bijeg. I on i otac mu i Mutasim. Po nacinu na koji su uhvaceni vidi se da nisu mislili da ce doci do pada Tripolija. I uopceno Gaddafijeve vladavine. STID ME STO ZIVIM U SVIJETU GDJE CIJELU JEDNU PORODICU (manje vise bez razloga) NE SAMO UNISTISE, NEGO I OSKRNAVISE. 2011. godina, a te neke svjetske sile rade sta zele i predstavljaju da je to ono ispravno. Koliko je samo zlo zavladalo svijetom....
osijekli mu prste, ukro jabuku na pijaci.
Ubit ke.ra podhitno djecu mu je.b.em lopovsku
Price glupe, mogu oni reci sta god zele da je on rekao. Smijesno koliko je ovo glupo sa strane ovih retarda libijaca sto su uradili. Sada neka zive od 100 $ i demokratije.
mah ti pobunjenici su obicna telad..za godinu ce ustati protiv ovoga za sta su se kao borili
licis mi na komunjaru koji posta religiozan preko noci
Cudo mu nije Dr. Haris Silajdjic ponudio zastitu???
toga ima i na istoku samo je dobro skriveno.
Ja cu ga licno oslobodit za te 2 milijarde :D
dat cu mu ja slobodu samo pare vamo