Još nije poznato gdje će mu se suditi
3
Saif al-Islam Gaddafi: Želim na sudu da se branim kao Milošević
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ce se braniti ko Milosevic predpostavljam da ce igrati na 5-4-1 formaciju sa dva defanzivna vezna...Mislim da bi moglo biti ucinkovito, ali opet ima rizik da umre prije nego sto doceka izricanje kazne.
stanje u libiji je sada gore nego prije.borbe se vode,muslimani ginu,ameri i britanci vade naftu.ne bih da branim gadafijeve,ali ovo su cinjenice: -svi libijci su dobijali godisnje bonuse od nafte,u hiljadama dolara.sada dobiju qhur chinu -svi libijci su imali besplatno skolovanje,zdravstvo,socijalno,sada nemaju -mladi bracni parovi su dobijali POKLON od oko 50.000 dolara da kupe stan.nema vise. -svako novorodjeno dijete je dobivalo hiljade dolara od nafte.sada naftu dobijaju ameri i britanci.
pa tatica ti je bio milosevicev prijatelj, sto i ti ne bi. drago mi je da ti je on uzor smrdljivo arapce
Ne možemo biti podređeni sami sebi,mi jesmo hrvati
da se hos pitao,bosna bi bila dio hrvatske,a muslimani podredjeni hrvatima.inace sam bio clan hsp/hos-a od 1990,nakon ubistva blaza kraljevica presao u armiju bih.samo mi je zao sto nisam bio kod dudaka.
Imal kakav sidash ovdje da mu platim da zgoozi ovog S.mraddafia?
rt.com ima prilog o libiji pod naslovom \"ipak je bilo oko nafte\".gadafi i sadam su platili glavama jer su htjeli da se sluze drugom valutom(zlatni dinar) umjesto petro-dolara.petro-dolar je stub americke finansijske i vojne premoci u svijetu.amerikanci stampaju dolare,a cijeli svijet dijeli s njima gubitak.inace,saif je mislio da ce se braniti sam,kao sto je milosevic radio.nije htio reci sto neki podmecu,da je isti milosevic.
ahahaahhah ovi srbi imaju krizu indentiteta, cigani sa 500 godina starom turskom krvlju hvale mladica pod nikovima Njemac ili Francuz nesvatajuci da su ih i njemci i francuzi mlatili ko i zidove ahhahaha
ja mu idola
Još jedan u nizu copy- paste naslova mislim da ovaj portal može i treba bolje. Opservacija: Sa kavim kredibilitetom i na temelju koje jurisdikcije tamošnji revolucionari mogu suditi i osuđivati bilo koga imajući u vidu da posle svrgavanja Gadafija u Libiji je na snazi autentično bezvlašće i odnosi tribalnog karaktera. Da bi ovo imalo bilo kakav smisao za zagovornike \"neupitne\" postratne \"demokratije\" , samo vlast izabrana na eventualnim izborima može instaurirati validan pravni sitem koji bi tada mogao suditi Saifu i drugim. Ovo danas je samo plemenska osveta iz srednjeg vijeka dostojna revolucije kojom je instaurirana.
mozda se neko i sjeti toga,kad je amerika potpucavala sloveniju,hrvatsku i bih 1991 da se otcijepe,obecavajaci pomoc,nezapazeno je prosao gadafijev savjet aliji-ne radi to,navuci ce vas amerikanci.i jesu.oruzje nismo dobili,narod nam je izginuo,drzava nam je okupirana.
Nek adojde jaran u Mostar! Ovdje će ga branit muftija a ni cigojneri neće svjedočit kontra njega! Yes vala
oj ovih kvazi novinara.. procitali na internetu da ce se on branit sam, bas kao sto se branio i milosevic i kontaju saif rekao da zeli da se brani ko milosevic.. hahaha e jebiga klixu
bolan brani se ko Zike ;)
@kli(tor)x Gdje se navodi da ce se braniti kao Milosevic, osim da ce se braniti sam Milosevic nije bio VODJA srba nego predsjednik SR Yugoslavije koja je imala u sastavu srbe i crnogorce
Samo me zanima jedna stvar od cigana/srba...... Zasto ne branite Milosevica po internetu kad svi redom vec branite njegovu politiku intenzivno, bez mrvice stidi?