Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja evo zivim i radim u Londonu preko dvadeset godina.vecu glupost nisam nikad cuo u zivotu. Ovo je grad u kojem se svaki covjek najmanje osjeca stranac,vise od polovine stanovnistva u Londonu su stranci.ja za ovo vrijeme nikada nista nisam ruzno dozivio niti neko od mojih prijatelja stranaca bilo da su stranci muslimani ili sl. te stvari su ovdje strogo kaznjive.Ovo je tako nezahvalno i glupo reci za grad u kojem je gradonacedlnik porijeklom izpakistana musliman.
@damir100 Pozdrav iz Holborna centralnog Londona. Najotvorenijeg i najrazlicitijeg grada na kugli zemaljskoj prije i poslije Brexita!!!!
Safete, vrati se u Prijedor ako ti je ruzno u UK. Ne siri dezinformacije kao smrad. UK ti je dala sve sto imas, stid da te bude.
Treba coeku paket poslati,nek mu se nadje.
Vidi ti odjela i gospode maa šta kaže to ovaj rođeni englez iz prijedora ???
Nije kljikse oko 8000 nego preko 8000
Safeteee,ja sam kod Srba aj i ti doolaaamoooo
@Dorcol3478 debilu.
Hahhaah, hahhaah, poturica doživi i preživi đenocajd svaki put kada čuje da neko nije musliman. Iskreno se nadam da će nakon brexita, tebe i takve kao ti, deportovati za Tursku, pa da sve naredne đenocajde tamo preživljavaš.
Pa vrati se u Prijedor pic ka ti materina nezahvalna
Cisto sumnjam da ti kao bosnjak i nearapin imaS problema!
Kad si ti dosao u britaniju nije vas bilo toliko!Noije bilo 11 9, nije bilo teroristickih napada od bagre koju su primili, "no go " zona, napada po ulici itd!U zadnje 2 godine u britaniju se, od 470 000 ljudi, uselilo sbega 20 000 muslmana dok ostale elegantno odbijaju!Dosli pameti
@stern Upravo tako,doslo bagre I bijede iz Ruminije,Poljske,Slovacke ,Bugarske it'd.,Englezima dopizdila EU I bijeda I bagra iz Istocne Europe I bang Brexit...
evropljani se boje arapa i azijata, ne iskljucivo muslimana... ovaj je bijelac, ne treba se bojati nicega... nek si ti meni ziv i zdrav safete! bolje ti je tamo nego u bosni!
E moj Safete....
20 godina si u VB sto znaci da si njihov drzavljanin,u VB kao i u vecini EU drzava smetaju izbjeglice koje trenutno dolaze a ne takvi kao ti.Niko i neobraca paznju na tebe sto si musliman nego jednostavno se opusti i radi svoj posao mani se klixa
Sve je bolje nego Prijedor, civilizacijska sramota kojom se njegovi stanovnici još ponose.
Safete,ne pričaj gluposti....a uostalom ako se bojiš kao musliman u Engleskoj biti ti se fino spakuj i pravac u npr.Iran
genocid se ne može preživjeti zato se i zove genocid