Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska :)))
Muslimani su postali integralni dio danasnjeg drustva. Ko god se toga boji nek zna da nema razloga za strah i da taj strah predstavlja poremecaj predrasuda i fobija nezasnovanim na razumu i inteligenciji. Ramazan Mubarek svim muslimanima svijeta A mir svim ljudima svijeta
>LOLdon
Pa dobro, zasto bi se odrekao stvari koje je dosada upraznjavao. Kakav bi tek onda bio covjek. Meni je ovo postenije sto on radi, drzi se svoje tradicije i vjere. Ne odustaje zarad fotelje i to je javno rekao. Ne krije nista. I nasi su politicari po crkvama i dzamijama, uvijek u prvim redovima uz mantije , I kome smeta? Izgleda nikom...godinama glasate za iste.
ni ovaj nije skontao da je vjera i prakticiranje vjere privatna stvar a ne inaćenje i demonstracija nečega
@Mantis ne znam šta da ti kažem kad ti je "Titina Jugoslavija" referenta tačka za sve.... da te neko probudi usred noći i pita šta si sanjao... ti bi rekao "Titinu Jugoslaviju", bezbeli
I onda kažu Evropa je netolerantna, netrpeljiva, prema drugom i drugačijem. Pa gospodo veliki vjernici i muslimani probajte otići u taj tolerantni islamski svijet (S.Arabija, Iran, Pakistan, Bruneji itd.), pa da vidite kako se odnose prema drugom i drugačijem i kako se tamo poštuju ljudska prava i slobode. Pa BiH je za te zemlje koliko god sakata, podijeljena, razjedinjena, bijedna i siromašna bila, primjer tolerancije i poštivanja ljudskih prava, a da ne idem dalje u zemlje EU-a.
Islamski svijet nije samo S.Arabija, Iran i Pakistan. Islamski svijet obuhvata sve muslimane, ukljucujuci i one u BiH, u kojoj su Bosnjaci primjer tolerancije (isto vazi za muslimane u Albaniji), za razliku od vecine njihovih kriscanskih komsija, koji takodje spadaju pod Evropu i nisu bas najbolji sa tolerancijom.
@lik5 a jel to muslimani nisu autohtoni tamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
da ti Allah olaksa i svima nama!