Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a siti smo i demokratije Bashara al-Assada
većina ovih gloovonja -predsjednika arapskih zemalja su bili naklonjeni izraelu i americi i stitili su njihove interese dobijali su velike svote novca za takve odnose i poslusnost,ali narodu je prekipilo turska i iran su se uvjek bunile protiv nepravde amerika zna a i izrael ako se sve islamske zemlje ujedine izraelu je dosao kraj americi je najbitnije novac tj. nafta srebro zlato plin dijamanti rubini sto znaci bogastvo a zidovima je uvjek bilo vazna zemlja i drzava koju nikad nisu imali pa se sire ali ne jos zadugo prisjest ce njima svima ne samo sa ljudsske strane sa bozije jer ne moze se sijati mrznjai raditi ruzne stvari a dobrom se nadati.
I mi zelimo da snage SAD-a pored zemalja na koje su izvrsile agresiju i koje su okupirale, napuste i sljedece dijelove SAD-a: Pennsylvania, Maryland, Delaware, Virginia, Sjeverna Karolina, Južna Karolina, Georgia i Florida.
sirija pa jemen pa pakistan. tu ce negdje bit i iran i kina i eto ga imamo treci svjetski
Nisu \"zatrazile\" nego su pozvale na povlacenje. U politici postoji znacajna razlika izmedju ta dva pojma.
poglabaj ga cifutska droljo
daj ba saladin ne seri,nemozes nikako porediti siriju i irak u vrijeme sadama,znas da je u siriji preko 50 godina bilo vanredno stanje,ljudi su siromasni,100% ce im biti bolje bez ovog njihovog diktatora,zato ne pricaj GLUPOSTI
saladin
dobro je tokmak, ohani malo sa americkom demokracijom se moze zivit, a sa islamskim mudroserima - tesko izgleda meni amerikanci sto ukradu koji procenat tu i tamo, prezivjet cu, a kad mi bradonja pocne neselektivno pravdu dijelit bombama - zayebi ti tu pricu jarane mrs
Halo ba! Siti smo vase americke demokratije.