Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a lol, kao los ili isti ko bush a glasali za busha za 2 mandat i onda se opet sutra zale. isto ko kod nas sa SDA i govnima.
scheythan! niragym!
cim je ovaj niger izabran znao sam da ce biti jos veceg s.r.a.nja u svijetu....jednostavno lik je ogavan-marioneta u rukama masona i kapitalista,bez ikakvih konkretnih pozitivnih rezultata u svome radu....i onako glup Bush za njega je intelektualac....
MA OBICNI S UUU P AK LIZOGUSCA ILI LUTKA NA DALJINSKI
Obama je klovn.Još jedan američki predsjednik koji je lutka-marioneta u rukama židovskog lobija tj cionističkog pokreta.Nema taj blage veze ni o čemu.Postavljen je kao igračka za jednokratnu upotrebu.
80% Amera ni ne zna ko im je predsjednik. 0.5% Amera ucestvuje u anketama. Otkad su to ankete u USA ikad pile vode? Americki predsjednici imaju vrlo malu ovlast. Kako im kazu tako i rade. Dakle cak i ako si dobar, mozes biti los jer su losi ovi oko tebe i obrnuto. NIje USA toliko jaka radi toga sto se pita samo jedan covjek. To je cijela jedna masinerija ljudi...ljudi ne budite naivni.