Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne troši nego investira. Bombe se računaju u strane investicije
ma nema veze i da je duplo.. sve ce to nafta da plati
O umete, dok vam braca ginu sirom svijeta kao sto smo i sami ginuli ovdje, a sve u cilju unistenja Islama od strane antikrista, vi sjedite i ne radite nista. U toku je MASOVNI rat protiv Islama koji se po medijima gleda kao podjeljen, a vi pored zdravih očiju ne vidite da je sve to jedan jedini rat. Rat protiv sljedbenika poslanika Muhameda saws. Muhamed saws je rekao : Onaj koji cuje Muslimana da poziva u pomoc i ne odazove se, taj NIJE MUSLIMAN! O umete probudi se, neka ti dunja ne bude draza od ahiretar! O umete, crne zastave te zovu; O umete Meka te zove da je oslobodis od vladavine masonske porodice AL-Saud, O umete duznost te zove, a ti sjedis jer ti je draza dunja od ahireta. O umete vrati se Kur\'anu i procitaj sta ti je ciniti.....
glupi amerikanci
war is money
SAD više troši na rat nego za pomoć Libijcima ...MA DALI JE TO MOGUCE!
Nadam se da vam je sada puno jasnije šta sve ulazi u 5 milijardi dolara pomoći BiH. Onim baljezgarima sa 6x60 minuta sedmično ne pada na pamet da vam to pojasne.
Koliko je Bosna dala? Fala.
Jeziv članak - pročitajte ga 5 puta pa ćete shvatiti zašto. Na kraju prvog čitanja će vam možda biti žao Amerikanaca što se moraju izlagati tolikim troškovima ..... ali nakon petog čitanja vam možda prorade moždane vijuge .... Umiru li ljudi kad se ameri izlože tim troškovima ?
Donley je također rekao da je avijacija potrošila gotovo 50 miliona dolara za pomoć Japanu nakon potresa 11. marta, uključujući 40 miliona dolara utrošenih na evakuaciju između 5.000 i 6.000 Amerikanaca iz te zemlje. Potrosili GOTOVO 50m dolara za pomoc japanu, a iduca recenica da je u to ukljuceno 40m sto su dali da izvuku svoje ljude, dakle japanu su dali ispod 10m. Sad se jos pitam koliko kosta ta evakuacija, ispade da su po glavi u slucaju da ih je 6000 dali 6600 dolara
ma j-e.b-o to troše oni na to više nego na socijalnu pomoć!