Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, Izrael se boji Irana i zato preko Amerike i saveznike zeli uvesti sankcije! SAD posjeduje preko 5.000 atomskih bombi, otkud njima pravo da imaju toliko?!? A o Izraelu da ne govorimo..Sve je ovo scenario pred kraj svijeta, kada ce Izrael postati treca svjetska sila i SAD skinuti sa trona. Pogledajte dokumentarce Arrivals i Phase 3, pa ce vam biti mnogo sto sta jasnije!
ŽIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA....
SAD, Velika Britanija i Kanada = fas.isti , okupatori, zloc.inci
Demokratiaj: \"Ja vladam i komandujem svijetom. Za te svrhe moj izvršilac mi svake godine iz svog budžeta, odnosno od svojih poreznih obveznika, uplati sedam milijardi dolara. On nikada ne postavlja pitanje zašto ja posjedujem takav arsenal nuklearnog oružja i zašto ja i dalje isto proizvodim. Da bi obezbijedio tu svoju poziciju moj izvršilac \"proizvodi demokratiju\" u raznim zemljama a potom im uzme i pare i dušu. Dakle, to je moja demokratija\".
nisu se toliko protivili izraelskom programu, koji ima oko 200 bojevih glava, a i da im zatreba vise od 6 im ne bi nikad trebalo. izrael cijeli svijet rusi.
Exclusive: CIA Spies Caught, Fear Execution in Middle East In a significant failure for the United States in the Mideast, more than a dozen spies working for the CIA in Iran and Lebanon have been caught and the U.S. government fears they will be or have been executed, according to four current and former U.S. officials with connections to the intelligence community. http://abcnews.go.com/Blotter/cia-spies-caught-fear-execution-middle-east/story?id=14994428#.TstYM_LQv-W
@ashh Ne radi se o amerikancima.!! Ko su familija Rotshild, Ko je Soros, Ko je Goldman Sachs..list aje toliko duga ....
OOOOOO CIONISTI
su AMERIKANCI. Kao to sada oni ogranicavaju drugima nuklearno naoruzavanje kad su oni jedini kojima to isto treba ograniciti. ROTSHILDI pokrepali dabogda i sjeme vam se zatrlo!!