Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podrška iranu u ostvarivanju prava koje imaju i druge zemlje. koje licemjerstvo od strane zapadnih fašista, ja mogu imat bombu ali ti ne možeš, a ako ti budeš htio imati bombu ja ću te istući. Svaki fašizam pa tako i američki imat će svoj kraj koji će biti poguban za njih. Pitanje je samo vremena.
upravo tako, svakoj imperiji dodje kraj...
A prosječni Amerikanac, ako npr. slomije ruku, mora dignut kredit da podmiri troškove zdravstvenog osiguranja. Idealni američki život postoji još samo u filmovima. Eto gdje ih je doveo "nesalomivi" američki duh....
Kao Srbin dakem punu podrsku Iranu, vrijeme je da se ugusi ta prokleta Zionisticka marva. U Evropi mira nece biti dok zionisti i njihovi financieri (Rotschild, Golman, JP Morgan) ne budu unisteni do korjena.
Nemogu oni nista Iranu.,
Ma ovi Amerikanci su govna ona dvolična, lafo nešto atomska bomba, a uvalili se na Bliski IStok samo da bi naftu ukrali i stvarali sebi rezerve, odvratno -.-
Sto Ameri hoce da im Iran uvede koju nuklearku..
Ma uvodite vi sta hocete,Iran je sila.Dok Rusija stoji uz Iran i razmjenjuje sa njim naftu za oruzije vi ne mozete nista:D
Ma nisu mi dragi samo kazem,da Iran na jednoj strani podrzaje Rusija a na drugoj Amerika hoce da ima kontrolu nad njim da bi na kraju Izrael bio siguran o tome se radi.
Ja mislim da se mi ne trebamo nikome okretati,mi trebamo unutar svojih granica promijeniti sve urediti drzavu,napraviti je pravnom,sve resurse koje imamo,a imamo ih maksimalno iskoristiti,staviti privredu i ekonomiju na zdrave grane,povecati izvoz,al najprije moramo uci u Nato.A onda cemo postati plodno tlo za ulaganje i Turaka,i Rusa i Amerikanaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gospodine Obama uvedite sankcije nacističkoj, fašističkoj državi Izrael koja provodi aparthejd i koja stvara najveći logor na svijetu. Muka mi je više od ovog dvoličnog zapada.
e moj geografi pa izrael i sad su jedno te isto, ovo što ti pišeš je kao da pitaš lopova da osudi drugog lopova što je ukrao čokoladu
Ničija nije do zore gorila :)
Ma ku*čit će se još malo, dok ne dožive potpuni kolaps. Kako ono kažu, "ko s Đavolom tikve sadi...".