Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se americka govna ne,povuku sama iz Venezuele,kao ih ni je sramota negdje ziviti,ako ih taj narod nevoli.
USA... demokratija 😄🤔
U ovom prepucavanju iz amerike osjeća se miris sumpora...
Amerika se uvijek umiješa kad je nafta u pitanju u svaku zemlju pravdajući se uvođenjem demokratije. A šta je sa Izraelom, Saudijskom Arabijom gdje nema demokratije ni trun.?? Daj im naftu i neće te dirat to je politika SAD-a. Toliko providno.
amerika se ovdje umiješala jer je Maduro dao Rusima izvorišta nafte u Venezueli u zamjenu da im Rusija plaća dugove. Ne žele ameri ruse u komšiluku vrlo jednostavno, a madura čuva Wagner grupa Ruskih plaćenika u saradnji sa Venez oružanim snagama
Slatka je fotelja vlasti. Hebo to što se narod iseljava u milionskim brojevima u potrazi za hranom i lijekovima.
Kancer upozorava Venecuelu da ne tumoriše kancer i njeno kancerogeno osoblje.
ehehehehe... tramp prvi bi iz svog iskustva i osporavanja mandata trebao provjeriti l kqzati da podrzava leg.izabranog, osim ako nije bilo manipulacije ... na kraju druga zemlja sta te briga ..