Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vjeruje u boga zna da je sve u bozjim rukama i zivot i smrt. Onaj ko da sebi za pravo da ubija ljude je protiv boga i vjere i ljudi. To je jasno. Ali mi nije jasno sta je ova zena uradila i iskreno se nadam da ce dijete biti postedjeno istrage.
@MusstafaGaragic Lijepo receno Mustafa.
Ako se ispostavi da je kriva, gora je onda od muža. Em što mu je pomogla da pobije nedužne ljude, em je svoje dijete ostavila bez oca, a sad će to jadno dijete ostati i bez majke. Doduše, možda ga zapadne neka fina hraniteljska porodica, možda će mu tu biti bolje nego sa islamofanatičnim roditeljima.
@NewOrder.... Nije možda, sigurno će mu biti bolje ...!!!
Dao bi ga ja suprugi
Žena je i sama žrtva nasilja bila u tom braku,zato je se i rastavila od tipa i živjela sama. Tip je homos, koji je opet isto tako žrtva homofobije u svojoj familiji... Ovo je slučaj za psihologe,psihijatre i socijalne radnike,a ne za fbi..
Samo vi nju meni da je kaznim...
Zasto pravosudje u BiH ne uhapsi od onoga vukohebine karadzica suprugu??????????????????????????????????
Ako se ispostavi da je pomagala treba smtnu kaznu da dobije bitcarka.
@lalalala jedino si ti ovde bolesnik losi covjece! Ne bih ti volio biti ni drug ni brat a pogotovo ne dijete. Stidi se svog razmisljanja papak zadojeni.
A dje tad Kacavenda bio??
Guzio ti brata, poznato je da voli mlade djecake
....jos je na tvom braci ne lazi djikane:))))
Vi o gejevima, a cuke se smrzavaju, ma hajte molim vas
nek se smrzavaju, tj. lutalice
Nemoj klixe, taman su vehabijice malo odahnule bez ovih vijesti😂