Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fake terror plots, paid informants: the tactics of FBI \'entrapment\' questioned Critics say bureau is running a sting operation across America, targeting vulnerable people by luring them into fake terror plots http://www.guardian.co.uk/world/2011/nov/16/fbi-entrapment-fake-terror-plots
Americki gradjanin-Jose Pimentali od nedavno nakon odricanja Hriscanstva, presao u islam i napustao svoje ime uzimajuci novo-Muhamed Jusuf, otvorio je radnju,u kojoj se sve prodaje za jedan dolar i skupljao novac za kupovinu eksploziva kojim ce da raznosi hriscane po Americi. Danas je to samo jedan Jose -Muhamed u Americi.Amerika se uplasila i stala na noge da brani svoje hriscane od nove posasti.Hriscani su jaki u Americi,drze vlast i upravljaju zemljom tako da im novi Muhamedi nece mnogo naskoditi. Ali.zamislite sada koliko je raznih Josa i Radovana uzelo ime Alija i Muhamed u istom danu,a koliko u za vrijeme od 400god.Zamislite sta se desavalo sa Hriscanima cvrste vjere,zamislite koliko su njihovi Jose i Radovani cinili zla uz pomoc drzave Turske.Zamislite taj ljudski otpad kako je sa uzivanjem vrsio genocid nad svojom bracom po krvi..zamislite....,o da znam-to se ni zamisliti ne moze.. -moze moze ,samo se vratite na pocetak 20-og vijeka pa do njegovog kraja!
U nas ih je džaba hapsiti, jedino ograditi onih njihovih 24 posto.
Šta mu je Pošta skrivila? Možda zbog onih markica sedmica crvenog krsta?