Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste više s ovom gay propagandom.
Dosta mi je više ove propagande homoseksualne. Mislim, boli me briga, budi ti u svojoj kući šta hoćeš. Ali nemoj mi praviti neke parade i gluposti i tražiti zakone pokušavajući dokazati da je to normalno. Nije normalno i nikada neće biti! Hoće da im bude dozvoljeno da usvajaju djecu u gay brakove. Šta da se sutra očekuje od te djece? Da budu normalna? Malo sutra.
@@KRUTMI ... u sarajevu je svaka znala ko sam al opet ono moje medju nogama joj je bilo vaznije, i mogu ti garantovat da 95% njih nisu bile srpkinje.
Kad ce se otvoriti gay skola u Sarajevu? Nadam se uskoro posto tamo zive multietnicni i solidarni ljudi :)
Upisali su katolicku skolu i znale su da je njihova veza zabranjena po katolicanstvu i sad se nesto bune. Niko vam ne brani da radite to sto radite, ali ako su pravila skole takva (a znate da jesu) sto seruckate onda sada. I dosa ove gay propagande!!!
za KRUTMI zaboravih ti reci... to da je vas nesto par cenata veci... pa ne znam ja sto se srpkinje ne odvajaju od nas Bosnja... ahhahahahahhaha
KRUTMI Vidis koliko si ti retardiran.....??? Do sad sam mislio da je tvoja prababa spavala samo sa jednim Osmanskim oficirom... al izgleda da se na njoj izmjenila cijela ceta Osmanskih vojnika...cim si ti tako retardiran.. hehehehhee :D I opet da ti napomenem: Vase zene su te koje niko nikad nije silovao, vase zene tj. Srpkinje su se uvjek davale i nisi ih morao pitati... Ipak je bolje obrezana belegija koja hvata vakum, nego to vase smrdljivo neobrezano g..o.v..n.o.. ehhehe :D SHOW
JA I KAZEM DA NISU SILOVANE..A DRUGA JE STVAR TO STO BOSNJICE VERUJU SVOJIM ZENAMA...STA CE ONE MUCENICE DA KAZU...DA BOLJE PRANGIJA KOMSIJA MILORAD OD NAZIFA I DZEVADA! NARAVNO DA JE BOLJE IPAK TU IMA I KOZE NEKE!I PAR CM VISE!
za SIPA i @SIPA Vi se mozete jedino k..i.t.e. crncima napushiti.. heheheheheh :D
KRUTMI Cuj silovana hahahahahahhaha odkud ti to??? Ali vi ste silovali 20 000 zena..... Ma ja kako vidim tebi je kompleks nabijen zato sto u krvi nosis tursku krv....ehheheheeheh :D bolesnice jedan...
AHA...MAMA VUKA JEREMICA JE SILOVANA?? VI BOSNJICE NAJBOLJI STE ZA NEKE MANUELNE POSLOVE...OD KOPANJA,KRAMPANJA..TAKO DA I OVE VASE LOVACKE PRICE.. OSTAJU U DOMENU VIRTUALNIH SEXUALNIH FANTAZIJA!
Gledajuci sve napisano (prijetnje smrcu i td.), ovdje ima posla i za policijsku istragu.
za KRUTMI Pa vi jedino sto mozete jeste da s..i.l.u.j.e.t.e.... A u stvarnosti vase zene tj. Srpkinje se same daju, ne trebas pitati...
DAMN! Pasha jesam li ja tebi dao ime i adresu???????? Pa sta je sad dorate??? Ma kakva Marija kakvi bakraci...ne postavljaj suvisna pitanja.. Ma ti si jedan obican p..u.s.h.i-k..u.r.a.c. !!!
DA PONOVIM ...FILM U ZEMLJI KRVI I MEDA...NESTO TE OSUNECENE ZAKAZASE:)))
KRUTMI ali zato imamo osunecene belegije koje \"hvataju vakum\" u p..i.c.k.a.m.a. tvojih srpkinja i pritom im daju dodatni \"ugodjaj\"... hahahahahahahhahaha
KAKO SE VI MNOZITE DOVOLJNO GOVORI SLIKA PROSECNOG BOSNJE,MALI DEZMEKAST..SA OBAVEZNO KVARNIM ZUBIMA. VAS TURSKI PREDSEDNIK JE OZENIO SESTRU OD UJAKA..KAO I BIN LADEN .STRASNO! FIZICKI I DUHOVNO INFERIORNI!