Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
takoi da mogu jos svijet palit
Pa ne znam za Siriju imal ikakve koristi, al evo pozivamo 250 američkih specijalaca u BiH da već od ponedeljka uvedu u BiH pravnu državu. Naravno potrebni su nam i strani tužioci za što postoji mandat visokog predstavnika i PRIJEKI SUD. Tako ovo kreveljenje da se trideset godina sudiza rtatne zločine a za pljačku zemlje nikad, treba da odmah prestane.
Kakvih crnih specijalaca jesu li specijalci iz siera leone zimbadve itd koje angazuju privatne vojne firme sa sjedistima u usa i engleskoj.. Fuj gadovi. Nadam se da ce se cevjecanstvo probuditi iz ovog ludila i otkazati poslusnost represivnim rezimima u kojim danas svi zivimo za tudje i krajnje perverzne ciljeve
Lud i ovaj Obama
da nije puno
svi ce poginut !
Ovo smeće dobi Nobelovu nagradu...
@god Free Kako znaš da si mi u glavi? 😂😂
@god Free Moju braću? O čemu ti bolidu?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)