Ubio dvoje odraslih i troje djece
87
SAD: Tinejdžer počinio petostruko ubistvo
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce standardna prica, da je mentalno zaostao ili tako nesto, a da je bio musliman odmah bi ga proglasili teroristom G.a.m.a.d americka
Ovo polako prelazi u tradiciju...
..bas si idi.ot
Kada tad, braća Rusi i Kinezi, će vas uništiti nuklearnim bombama, i ja se tome jako radujem !!!
A da, zaboravio sam nešto da kažem.
Zato stoko američka, neka ste prokleti za sva vremena !!!
A tek koliko su genocida počinili kroz povijest (opet kažem, ni za jedan nisu odgovarali), to normalan čovjek ne može da shvati !!!
Pa do kada će to biti tako !? Do kada !?!?!?
Stoka američka, svakodnevno čini zločine i po svijetu, i ni za jedan zločin još nije odgovarala !!!
A šta drugo očekivati, od američkih fašista ?
...nema ništa bolje od jutarnjeg seksa..
zar nije "tradicija" kliktoriksa da piše PETEROSTRUKO itd itd..
Klix.ba - sta ti je ba !!!??? Pa, zasto ste ovo stavili da moze da se komentarise, kao da ceneki novi komentar da se postavi, ojjjj! I, Molim Va, naucite se kako se pravilno pise !!! STA VAM JE OVO Albuquerqueiju - PRAVILNO JE Albuquerque !! OK , nije zalosno to sto se ovdije nadje, zalosno je to sto ja ovo citam !!
LJUDI MOJI, STO SE VISE OVAKVIH STVARI DESAVA VANI I STO SE VISE CITA O OVOME, VECA JE MOGUCNOST DA SE I KOD NAS POCNU DESAVATI TAKVE STVARI. NIKAD NE ZNAS KOLIKO JE KO BOLESTAN I ZASTO HOCE DA SE UGLEDA NA OVE UBOJICE. MENE JE PRAVO STRAH DA CE SE NEKO UGLEDATI NA NJIH.
Učestili dok se nije uveo novi zakon o oruzju
od aljaske do meksika tooo je ona druga slika pit i to je amerika
grad albuque...eeee macarenaaaaa! :)