Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmisljeni lik u dobro osmisljenom planu
A sa cime su uporedili dnk ?
I onda su ga tradicionalnom muslimanskom obicaju gurnuli u more . Jao kome oni vise bajke prodaju . Ni djeca im vise ne vjeruju
Najveci lazovi na ovom dunjaluku poslije njih zna se koje sljedeci
Kod njih je tada poginulo 300 ljudi, a kod nas je u Srebrenici ubijeno 8372 za jedan dan i sada oni zele da naprave taj zlocin vecim u odnosu na onaj u Srebrenici, i nad Jevrejima podsjecajuci na to. Zasto umisljaju da su vazniji od nas? Mi bi onda trebali Karadjica i Mladica izmasakrirat.
i ovi Ameri mi vise idu na kitu, najvise zla u svijetu su oni napravili, igraju se "bogova"..
Borba titana
poznata stvar
Ma malo ga obrijali,osisali,dobio covjek novi pasos i identitet,i sad sjedi negdje na Havajima,pije viski,pusi kubanku i uziva. :)
Koja smijurija
U strahu su velike oci...
Dosta vise suplje...
tako ce u ne tako dalekoj buducnosti da rade DNK test nekog americkog predsednika...samo ovaj put arapi
Nikad!