Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji paradoks. Daju lovu i oruzje kojim kojim se unistavaju objekti, a zatim opet daju lovu za obnovu tih objekata.
...a gavrilo princip?
...ah, da...a hamasovi selfdinamitaši?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pomogli ste čifutima da pobiju onoliko civila, sad pomozite onima koji su preživjeli da pokušaju nastaviti sa normalnim životom i tako u krug.
Pa naebem vam se ja rodbine i prijatelja... Sad ste spremi ispast pozitivci... mame vam se nafatam... pu majku vam govnarsku....
MA MAME TI SE NAJEBEM......SMRADU JEDAN AMERICKI..........
Prvo istrosite oruzje na Gazu pa onda obnavljate fol vi.... skuplje je zadrzati oruzje :))) smetljari!
Palestincima bi najbolje bilo da odbiju pomoć SAD-a i EU ako bude uslovljavana, jer kome su oni pomogli ti su i nadrljali... Palestince, i Gazu i Zapadnu obalu treba renovirat, ali treba biti pametan i znati da će po ko zna koji put jevrejski fašisti opet krenuti u krvavi pohod, zato Turska i Katar treba da naoružaju Palestince antitenkovskim i antiavionskim projektilima, te dvije jevrejske strane neutralisat i jevrejski vojnici su gotovi, jer oni su nula u barbama prsa u prsa.
Ono što ste srušili sada bi gradili, isti ste paščad kad povrati pa pojde isto to su ti amerikanci.
Koji cinizam!!!
Koje licemjerstvo , koja dvolicnost. Bože pomozi ovim ljudima sto nemaju ni trunku pameti -.-
HOCE LI BITI SLAVLJA NA SARAJEVSKIM ULICAMA NA OVAKVOJ HISTORIJSKOJ "POBJEDI" HAMASA HAHAHAHAHA
VERI INČRSTING FAKT ! Zaslužio si bombonu dječače :)
a ti karinu starce
SADA HAMASU TREBA PARA DA NABAVE JOS RAKETA I DA IZGRADE NOVE TUNELE PA CE ZA 2-3 GODINE BITI SVE ISTO.OPET CE ZRTVOVATI HILJADE DJECE I CIVILA PA DA MOGU OPET "POBIJEDITI"
Hos da prodem krozate ?
OBNOVITE GAZU I BOMBARDUJTE CECIN KONCERT U SARAJEVU .... NAPALMOM
..a đe se održava koncert?
đe god
PRIKAŽI ODGOVORE (5)