Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama sheik al hasan :D :D
Izraelski smrad porucio Obami , okreces mi ledja i odlazis i hladis se lagano hahaha
"osovine zla" postaju vise osovine nego zle
A sve ovo da kontrira Rusiji, vidjecete =)))
Čuj, to. Oni bi pregovarali i sa "osovinama zla".
Obama uhvatio pravo zalet, svaka cast. 1. Kubanska kriza - nakon 50 godina uspostava diplomatskih odnosa i ukidanje embarga. 2. Dogovor sa Iranom, uprkos protivljenju Izraela 3. Obama-Care 4. Stabilizovao ekonomsku situaciju nakon crash-a 2008 Kad bi se sa ovim jos dogovorio... S obzirom sta mu je onaj ludak Bush u amanet ostavio, ucinio je dosta toga sto se cinilo nemogucim.
Ja mislim da se iza brda nesto krupno valja. Ne gledaju oni dzaba da se izmire sa starim neprijateljima a na drugoj strani su koplja uprli u Ruse. Rijesi se manjih neprijatelja da pobijedis najveceg.
Nije u pitanju pobjeda nego kako časno podnijeti veliki poraz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)