Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koga nesretno ? Za vas ili ISIL ?
A i Rusija je bas nasla saveznika, islamisticku teokratiju u kojoj se homo-seksualnost kaznjava smrcu. Samo Teheranu nije jasno da ih par ruskih bombardera nece spasiti ukoliko preteraju u retorici i politici protiv Izraela koji je vec pokazao izuzetnu uspesnost u obaranju ruskih letelica.
@0ptIII Uz svo duzno postovanje, vase poredjenje, odnosno pokusaj uspostavljanja lazne jednakosti je u smesno i u potpunosti pogresno, Svakako da je Putin diktator i da kao takav poseduje "vanzakonske" grupe za uterivanje straha, ali to nije ni priblizno isto drzavnom zakonu u Iranu podrzanom od strane stanovnistva koji legitimno sprovodi utvrdjeno kaznjavanje za "zlocine" poput homo-seksualnosti, ateizma, itd. Takodje, i poredjenje Putina sa Staljinom je najblaze receno preterano.
aj ba ne serendaj zdravlja ti! Najveci americki saveznik Saudijska Arabija u kojoj na sred ulice policija odsjece zeni glavu sabljom,...JAVNO U kojoj se ljudi kamenuju javno...a pederi ne ubijaju streljanjem nego se bace zivi sa zgrada petospratnica
amerika se prostituise dugo,prostitutke zavrsavaju neslavno,rujo preuzima incijativu.
@ilumbuntovnik Amerika se ne prostituise, ona prisiljava druge drzave na prostituciju. Rusija bi rado preuzela kontrolu nad tim prostitkama ali ... prostitutke se sve vise kofrce tako da nije u pitanju samo svrgnuti ameriku sa te pozicije nego obuzdati sve te drzave prostitutke.
@donky kong, amerika je ona glavna prostitutka,slazem se da ce rusija da preuzme znacjan broj prostitutki.
Sve Rusi zaostali. Tuku iz Kaspijskog mora, salju bombardere oko Skotske i Engleske, pa malo do Kalifornije...sada iz Irana mlate....
Kmeeeeeee Ameri na haparatima a kada oni koriste pola svjetskih drzava tada je sretno
Svjetska geopolitička karta se mijenja u korist Rusije.
Svjetska geopoliticka karta se mijenja u korist ... HAOSA.
@donky kong Mirno spavaj dolazi Trump da napravi red kod kuće i u dvorištu.