Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se zove Muhammad bio bi terorista ........
Nije viko alahuekber i odma nije terorista.
TERORISTA !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
al nije terorista logično.
Ovom kao da je alija bio tutor , i on je zrtvovao mir radi rata
Dakako da je teroristicki cin ! KATOLICKI TERORISTA !
America ist wunderbar. We're all living in America, Amerika, Amerika.
I ovo nije terorističi čin, jelte???
Pa vidis da nece da ga nazovu teroristom,,on je za nji uzoran gradzanin na kojeg treba da se ugledaju ostali ameeri,,,ups soryy sto kazem ameri,,ja zaboravio da su pravi ameri indijanci
Za sve vas koji inace nema pojma da mass media stalno prave false-flagove, ovo je LAZ, nema krvi, leseva, fotografija, snimaka, nista. Ovo je socijalni-inzenjering protiv bijelog covijeka od strane Cifuta. Dok crnci ubijaju i plackaju kao lud po Baltimoru i Fergusonu, dok popune zatvore i razgovaraju u 'rasnim ratovima', cifuti su ipak morali pokazati kako su bijelci rasisti i opasni. Statistike su totalno drugacije nego sto mediji prikazivaju. Samo gledajte videa o Sandy Hooku - cista LAZ kako bi mjenjali zakone o puskama i propaganda protiv bijelog covijeka.
Huso ne Dipr majke ti !!!
mali fataj se digimona kakv crni gradanski rat aaa svasta
Ovom kao da je alija bio tutor , i on je zrtvovao mir radi rata
Ovom kao da je alija bio tutor , i on je zrtvovao mir radi rata
mater mu, pa zar ne mozete vi s KLIXA napisati da je TERORISTA ! Hoce li vas kostati?
Welcome to United States of America :)
ovo djete neko? da Bog sačuva...
Sto ga sprijecili.....?!