Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha,a amerika kao ne podrzava koljacke pobunjenike, ne naoruzava ih do zuba. fazon je sto asad dobija rat na svim frontovima i americki scenario je tako ofiran sada i jako poznat,ali eto
Biher nisi ti svjestan koliko zlocina rade ti umjereni pobunjenici, pogotovo ti sto su se pazi ovo SPORAZUMNO RAZDVOJILI OD AL QAIDE (HAHAHAHAHAHA, CUJ SPORAZUMNO,PA Opet malo hahahahaha)
Mozda nemam pojma ali kladio bih se u zivot da Izrael stoji iza ovoga jer njemu ne odgovara mirna Sirija i Iran
treba im teritorija , taman se sve smirilo i onda opet
udri trumpe
Udri Trumpe bandu komustičku što ubija civile. Udri!!!!!
I jedni i drugi udaraju najvise po civilima. Nijedni nisu prijatelji sirijskog naroda, nego su tu iz interesa. I kad tad ce dogovorom smaci Asada, da bi medjusobno mogli podijeliti Siriju.
Putin je trebao pokazati zube Amerima protuvazdusnim sistemom S-400 i oboriti im svaki projektil.Tata bi bas bio hadzija i suprotstavio se Trumpu. Ne znam zasto to nije uradio kada vec govori da je to agresija na suverenu drzavu iza koje stoji Putin.
Pa hajd nek ih obori :) Ne zaboravi da Izrael moze za 1 dan da sravni Siriju do zemlje ukoliko dodje do sukoba sa Amerikom. Tu bi odmah usle i zemlje Golfskog zaljeva zato ih je Amerika zaduzila za cijeli zivot. Jordan i Saudijska Arabija su podrzali i uvijek ce podrzati bilo koga kako bi se ugrozili interesi stvaranja velikog Irana.
@Macak36 Da je to tako kako ti mislis,zasto je onda Izrael najebao u Libanu? Zasto nije Hezbolahu tamo hebao znanje?
ovi zapadnjaci i evropa krenuli original hitlerovim putem a zavrsice izgleda kao i hitler
Od američke ambasadorice čovječanstvo je očekivalo izjavu: "USA neće više koristiti oružje za napade na suverene zemlje". Ovakva taktika amerike ima za cilj ubijanje što većeg broja stanovnika Sirije, koji će i dalje ginuti kao topovsko meso.
mamu vam imperijalisticku...ali nek znate, nicija nije do zore sjala, pa nece ni vasa!
ovo sa hemijskim oružjem je isto kao ona spika o Irtaku i "weapons of mass destruction".... o kojem nikad nikakve dokaze nismo vidjeli. no, to ih nije spriječilo da totalno apokaliptiziraju Irak i njegove ljude!
sto su Izraelski avioni letjeli nad Sirijom letjeli su. ako je.ovo cijena neka ste
najgori su ovi kauboji kada sila udari u glavu