Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto li nisu ovako rjesavali probleme sa nama? Da su se drzali ove praxe, sada bi mi opet vladali prostorima SAD-a. Ne to im nije odgovaralo, bas kao sto im ni sada ne odgovara da nam nepodobni hodaju \"nasom\" zemljom...Oni su imali rjesenje za nas, na potpuno isti nacin, kao sto i njihove pudlice, zidovi, imaju rjesenje za jadne palestince.... pobij sto vise, rastjeraj sto vise...zlostavljaj sto vise...kao sto su i nas ovi iz najdemokratskije drzave svijeta. Dole USA...dole okupator Palestine... Jedine dvije teroristicke drzave, sa zajednickom osobinom (mozemo ovdje dodati i entitet RS)...genocid, nad drugim narodima u cilju formiranja svoje drzave. Ni Rusi nisu daleko...cecene su skoro istrijebili...sada osjecaju posljedice tog genocida....mada je vjerovatno da su sami sebi postavili bombu da bi okrivili cecene.
nek ih posalju nama u sarajevo a mi cemo njima sandzaklije.
..nek ih nasele oko Hlivna ionako je sve prazno :)
slažem se sa Gandijem
Najvece zlo svijeta su amerikanci sa jevrejima. Zasto, pa zato, ko god ne slusa amere i jevreje i ne igraju kako oni sviraju, problemi. Venecuela, Iran, Palestina, Sirija, Honduras itd, pate zbog americke politike , a posto Rusiji i Kini nesmiju nista onda rovare naokolo.
Sjedinjene Američke Države predložile su, u vrijeme kada je predsjednik bio George Bush, da palestinske izbjeglice nastave da žive tamo gdje jesu ili da se nasele u Argentinu ili Čile, a da se ne vrate u svoje domove u sadašnjem Izraelu HOHOHOHOHOHOHOHAHAHAHAHAHHEHEHEHEHHIHIHIHIHIH IMAM JA RJESENJE!!!!! POSALJITE IH U RS PA DA NAPRAVIMO POPIS STANOVNISTVA!!! I SVI CE NA PLANETI BITI SRETNI!!! HEHEHEHEHEHE
jako mudro, jako ... pametni ovi cionisti..zato jedva čekamo dan kada će se ispuniti prijetnja nad prokletim jevrejskim narodom : \'\'\'kada će svaki kamen u Svetoj Zemlji progovoriti, o muslimanu, o Božiji robe, iza mene je jevrej, dođi i ub.ij ga ! \'\'\'