Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno kako je Israel okupirao SAD i natjerao ga da radi za šaku fašista
Kakav izrael i koji đavo. U americi je sveto samo jedno a to je dollar. Sve Gulf drzave "kuvait, UAE, bahrain, saudija, katar, oman" su pod americkom kontrolm i sta im fali djeca vozaju luksuzna auta dok ovi u iranu guraju neku glupu politiku a narod im gladuje. Pogledajte malo sve zemlje koje su pod americkom kontrolom pocevsi od juzne amerike, afrike, evrope pa do asije i onda uporedite standard sa recemo rusijom kinom ili tako nekim pa mi recite koji bi standard vise volili.
@aadnan nemoj tako... Pa znas da neki vole vise traktir od samog sebe..
Amerika sankcijama ojacava i Rusiju i Iran
hahaha bravo USA ,naguzite ih ...
Ima li većeg zla od ovog Trampa
Ima Ali Hamnei. Ima i Erdogan. Ima i Izetbegović, Čović Karadžić, Mladić, Dodig, Vučić.. Ima i Kolinda. Sve od zla oca i gore mat3re. Trump im nikom nije ni do članaka.
Ako je pretpostavit sa dosadasnjim kao sa Korejom, pa i Trmpovom izjavom da ce se ipak sa Iranom postici najbolji sporazum ove sankcije ne bi trebale biti duzeg vijeka.
agresor SAD
Ma tako, slomi volju fanaticima..
Ako je Tramp patak i jos mnogo toga negativnog koji vodi odsutnu bitku sa globalistima kao takozvanim Bilderberg grupom koji imaju vecinu u kongresu, sta su tek bili Obama, Klintonovi, Busevi, koji su bili za globaliste samo marionete da provode i potpisuju naredjeno.
Posle sjeverne koreje iran, posle irana ko zna ko!? i tako sve u krug.