Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista od toga. lazu amerikanci. oni da su htjeli mogli su to davni zavrsiti sa njima. samo ce jadni kurdi platiti . turska i amerika dva najveca zla
klix vehabije na aparatima :):)
Samo da ne zaboravimo prijetnje SAD predsjednika da ce rat protiv islama trajati 100 godina a naravno to donosi gomilu novca. Citava poenta je u tome da vojna industrija radi i da zaposljava zajedno sa crvenim krstovima i ostalim humanitarnim organizacijama masu ljudi. Ovo nema nikakve veze sa islamom i ratom protiv njega. Sasvim namjerno je izabran narod koji ce patiti dok ce ostali da se bogate na njihov racun. A nama ce da plasiraju vijesti o nevjerovatnim zlocinima koje cemo mi naravno da osudjujemo i da dajemo podrsku da se unisti jedan narod.
samo sravniti sa zemljom
Mrs jebem ti mater balijsku
Ako vec pisete o USAF i njihovim akcijama onda se barem potrudite da stavite sliku americkog zrakoplova. Ruski zrakoplov na slici zbunjuje.