Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PO po po po po po po po. moras priznati da si prinudno sletio. hahahahahaha, jebo majku
Anketa: Tito najviše doprineo ugledu Srbije | 13:40 | Izvor: FoNet Beograd -- Josip Broz Tito je ličnost koja je u poslednja dva veka najviše doprinela ugledu Srbije, pokazalo je istraživanje agencije Marten bord internešenal i nedeljnika Reporter sprovedeno od 23. februara do 4. marta. Za Broza se izjasnilo 18,1 odsto ispitanika, a potom slede Nikola Tesla (14.2 odsto), Zoran Đinđić (8,4 odsto), Karađorđe i Miloš Obrenović (po 5,5 odsto), Nikola Pašić (3,8 odsto), Vuk Karadžić (3,5 odsto), kralj Petar I Karađorđević (2,9 odsto), Vlade Divac (2,7 odsto), Slobodan Milošević (2,4odsto)... Bivši jugoslovenski i srpksi predsednik, sada haški optuženik, Slobodan Milošević je ličnost koja je najviše narušila ugled Srbije u poslednjih 200 godina, s obzirom da se za njega izjasnilo 53,6 odsto isptitanika. Na drugom mestu našao se Josip Broz Tito (8,4 odsto), 2,2 odsto ispitanika je glasalo za Zorana Đinđića, a na listi su se našli i Vojislav Šešelj (1.8 odsto), Mirjana Marković (1.5 odsto) i Zoran Živkovic (1.1 odsto), a 23 odsto ispitanika nije znalo odgovor na pitanje ko je ličnost koje je u prethodnih 200. godina najviše narušila ugled Srbije. Na pitanje koja bi ličnost mogla da "spasi" Srbiju, najveći broj anketiranih naveo je premijera Vojislava Koštunicu 8,1 odsto, dok je četiri odsto ispitanika navelo pokojnog premijera Zorana Đinđića. Tomislav Nikolić je osoba koja bi mogla da "spasi" Srbiju smatra 3.8 odsto anketiranih, a 3.6 odsto da je taklav ličnost Boris Tadić. Srbiju ne može da spasi jedna ličnost, već jak kolektivni duh srpskog naroda, smatra 2.1 odsto anketiranih, a 2,5 odsto da to može Bog. U anketi 2,1 odsto kao spasioce Srbije navelo je likove iz stripova, a 45,9 odsto anketiranih nije dalo odgovor. U istraživanju je učestvovalo 617 punoletnih građana iz gradskih sredina opština centralne Srbije i Vojvodine.
Smjesno bi bilo da nije zalosno, jeli se tako kaze. Ili bilo bi smjesno da nije zalosno.
Iva nemoj dase uzbudjujes svima je vec davno postalo jasno da sanjima imaju istu politiku a toje osvajackoubilacku.
uh jos da im udare sankcije da nesmiju putovat i narod ubijat da ne prave rat po neduznom narodu oni su mi ko srbi --cetnici samo bi ubijali
dvije sile se kurce..dok ne pukne. Predvidjam uskoro veliki raskol - vojno i ekonomski- izmedju EU i USA. Bjeziim u Novi Zeland. Boli me qurac.
ko ih jebe
Nazalost nema komentara.mada je tema veoma interesantna.Svjetska trgovinska organizacija morala bih nastupiti energicnije.