Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni rodzena majka nije ga zastitila a 'vjerni' pas jest ! Pas je toliko vjeran da jednostavno ne vjeruješ da čovjek zaslužuje takvu ljubav .On je tvoj prijatelj, tvoj partner, tvoj branilac, tvoj pas. Ti si njegov život, njegova ljubav, njegov vođa. On će ti biti vjeran i iskren do zadnjeg otkucaja njegovog srca. Najmanje što mu duguješ je da zaslužiš ovakvu odanost. (Ilja A.Iljf)
Lazu Amerikanci! O ovakvim stvarima Amerikanci lazu konstantno i bez mjere. Ne znam tacno zasto toliko lazu o ovakvim stvarima ali Amerikanci zbog nekog razloga imaju konstantnu potrebu da 'proizvode' 'heroje' i izmisljaju 'hrabra' djela. Mozda to moze da se objasni nepostojanjem valstite istorije i mitologije i potrebom covjeka da ima 'hrabra' i 'velika' djela za uzor, cak i po cijenu vlastite obmane.
@RobertoCarlos Kako god stvari stoje, na Balkanu se barem ne prave 'heroji' od pasa. Ali, sarkazam na stranu, na Balkanu je dosta istinskih heroja postojalo i postoji i mnogi su zivote dali i sebe zrtvovali za druge.
@the đematlija A, da li si ikada cuo da postoje i 'plemenite' lazi? U svari, vi ne rezumijete te velike Cosicever rijeci, a da bi ih razumjeli morali bi provo da razumujeti Platona, Aristotela i posebno Nietzsche. Gospodin Cosic je bio vrlo obrazovan covjek - preporucujem ti da procitas: "on advantages and disadvantages of history for life' by Frederick Neitzsche, ali to je tebi veliki 'zahmet' jer ti nemas vremena za takve stvari od sHerbetli kaaaHva, lojavih bureka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
😭🐶💓
kako je tuzno ovo :(