Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biži pujdo eto zime
A 'HAARP' ovo ono?? Zar vi ne možete upravljati vremenskim prilikama? Gdje ste sada teoretičari zavjere? Amerikanci da mogu upravljati vremenskim uvjetima valda bi prvo sebi namjestili idealno vrijeme hahah.
Ma to oni malo sebi sredili kakvo nevrijeme da ne bude ofirno.
Dan poslije sutra:)
negdje oko nove godine je kod nas bilo znacajnijih minusa (cini mi se i nizih temperatura od -15). ovo je pretpostavljam samo dio neke sire vijesti. prepustiti se hibernaciji i obustaviti zivot na -15 je blentavo.
e moji ameri.. ajd sto nas zayebaju na sve moguce nacine.. ali eto i na vas su se okomili.. nek nam je svima Bog na pomoci