Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi se o opsesiji da svima kazu, vec o tome da zele osigurati normalnu egzistenciju u kojoj sama cinjenica da su nekog seksualnog opredjeljenja nece biti razlog da ih izbace sa posla, suspenduju i ostalo sta im padne na pamet. To nije potreba da se govori neznancima na ulici, vec potreba da se smije reci istina onog trenutka kad prijatelj, roditelj, poslodavac, postavi to pitanje, bez straha da ce zbog tog priznanja zavrsiti bez posla ili nesto slicno.
Još malo pa ćemo morati pored ličnih dokumentata imati i knjižicu koju ćemo morati znati napamet (gej drotovi će nas preslušavati, hahaha...), a koja će sadržavati sve što gejevi vole, a šta ne, šta je in a šta ne, kako su oni ugroženi jer zaboga ne mogu prići nekom neznancu na ulici i reći mu svoju ponosnu istinu - da voli da ga prima!!! KOGA BOLI BRIGA!!! I ZENE VOLE ISTO paaaaaaaa.... Držite to za sebe, ne kontam.. Čemu opsesija da svima kažete.. Jadno kad treba sa vas drugi odobre da bi se osjećali bolje.
Kasne za nama 20 godina. Zivio novi papa!
AMERIČKA VOJSKA Bit će to vojska GAY parova. Možda pobjede i sami u Avganistanu i bez saveznika.
pa ovo ce i vlada srbije odmah da ucini isto, jer ionako su svi srblje pederi, a ja se uvijek pitao otkuda im onolika junacka hrabrost bjezanja :P kad ono gay vojnici serbie viteski branili srpstvo i odbranili vekovnu serbsku zemlju kosovo :P al prvo dosao ante gotovina potovoario ih na traktore a potom sefer halilovic ih pocijepao, a onda hasim taci na kosovu im ga zabio do bubrega :P ovo ce pravilo srblju dobro doci buduci da su n... ovaj pederski narod :P
Hoce li i mene sad primiti?
odoh ja u američku vojsku!
Pa ovo odavno vazi u armiji BIH
pa pametni ljudi... što vas više ode u vojsku vise ce da gine na frontu...a to je dobro... bas je bilo kontraproduktivno ne pustati vas u vojne redove....
Za banke i bailout još uvijek važi \'ne pitaj ne govori\' gdje su otišle pare