Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali naplatit će im to Ameri i to sa kamatama preko glava djece, žena i ostalih civila
u medju vremenu Izraelu 10 milijardi za oruzje
novac možete samo koristiti da si kupite kartu za katar al u jednom smjeru. to je i onako katar i saudiska arabija dala novac da se iselite glupisoni jedni. da bi izrael ostavili na miru.
Te pare da li znate gde idu, ne palestincima napacenim gladnim itd. vec cionistima da bi dalje gradili i izgradjivali zgrade parkove itd. na teritoriji palestine.Ako niste znali sada znate.pa ako meni ne verujete raspitajtese na sigurnom mestu, ne u evropi ne u americi nego direktno u palestinu.Evo kako salju novac : prvo ga salju cionistima itd..... pitajte za te sramne poteze amerike i zapada PA DOKLE OVAKO...
super ti paše ovaj nik. Baš te opisuje selj ačino mal oumna
bbc javlja da su nuslimajmuni vidili od zidova da se sunete, pa poceli i vi.
bitno je da ste vi stavili naocale. da im nisi mozda poslao 5 km. smece balynsko. bitno ja da imate velike zvalje za pisanje podlih komentara.
mamu vam j.e.b.e.m. islamsku nezadovoljnu. najbolje vas je sravniti sa zemljom da vise ne postojite. nevalja vam ovo, nevalja vam ono. sto im turci ili iranci ne posalju neku pomoc, kad ih stalno velicate da su neke gospodarske sile.
@marko bl pa, zato jer im teroristi upravljaju drzavom.
Jesu li normalni? Zasto slati pare teroristima?
snake, najjaci komentar!!
vrhunac licemjerja. cionisti, na terenu, im ne dozvoljavaju koristenje izvora vode, niti iskopavanje drugih, obradivu - plodnu -zemlju su konfiskovali, a onda im cionisti iz amerike daju sadaku koju ce potrositi kod cionista na terenu, ili ce im direktno iz dzu-es-eja poslati,kao sto su i nama slali, lunch pakete iz \'67 koje ce moci zaljevati s vodom npr coca-cola company.
bacaju svijetu prasinu u oci, samo ne kontaju da smo davno stavili naocale...
Taman da na 88 600 000 dodaju jos pedeset nula ne mogu otkupiti svu patnju koju su nanijeli tom jadnom narodu...
Pretpostavljam da će 50% novca otići na vitalne stvare za preživljavanje ljudi Palestine, npr. kompjutersku bazu potencijalnih terorista i licenciranje nelegalnog softvera. Od ostatka, 30% na kupovinu lokalnih moćnika i 20% na američke državljanje koji se bave humanitarnim radom u tom području.
Poslao sam Arduanu da im poslužuje hranu i piće, ni za šta drugo i nije stvorena.